Період публікації:

від

до

Категорія:

Інтелектуальний батл на тему: «Правові аспекти захисту прав споживачів»

Опубліковано: Четвер, 09 січня 2020 

min
max

Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели інтелектуальний батл на тему: «Правові аспекти захисту прав споживачів» серед студентів ІІ і ІІІ курсів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Мета заходу – розвивати пізнавальний інтерес студентів до вивчення фахових дисциплін, виховувати вміння логічно мислити, аргументовано висловлювати свою думку, правильно реалізовувати права споживачів.

Голова циклової комісії Лідія Марчишин під час проведення заходу наголосила, що важливим фактором у підвищенні якості продукції та наданих послуг є обізнаність самих споживачів у сфері захисту своїх прав. Права споживачів повинні превалювати над правами продавців та виробників, оскільки життя та здоров’я людини – основна цінність.

У батлі взяли участь команди «Експерт з контролю якості» та «Товарознавець-експерт». Змагання між командами серед студентів третього курсу складалося з трьох турів: «Розминка», «Бліц-турнір», «Питання на засипку» та практичних ситуаційних завдань. Кожен тур підраховувався членами журі.

Урізноманітнювався захід музичними паузами, під час яких студенти групи ПМ(н)-18 представили танцювальний номер (Анастасія Дзюбак), музичний номер (Юлія Александрук), виступ веселих гуморесок (Іван Найда).

Проведення інтелектуального батлу супроводжувалося презентаціями, цікавою пізнавальною інформацією. Студенти продемонстрували вміння працювати у команді, високий рівень комунікабельності, відповідальності та знань з захисту прав споживачів.

Варто відмітити надзвичайно доброзичливу атмосферу, яка панувала під час батлу. Студенти брали активну участь в обговоренні завдань, допомагали і доповнювали один одного.

За результатами проведеного інтелектуального переможцем стала команда «Експерт з контролю якості»,на ІІ місці – «Товарознавець-експерт».

Незабутні емоції та хороший настрій був гарантований всім присутнім, а учасники були нагороджені подяками.

Адміністрація коледжу вдячна організаторам та студентам за активну участь в пізнавальному заході.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Інтелектуально-розважальна гра «Батл з інформатики та інформаційних технологій» Інтелектуально-розважальна гра «Батл з інформатики та інформаційних технологій» Опубліковано: Вівторок, 27 листопада 2018 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулось загальноколеджівське свято розуму, кмітливості, винахідливості та творчості на тему: «Батл з інформатики та інформаційних технологій», яке організували та провели викладачі циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення»...

Переглядів: 556 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели брейн-ринг (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели брейн-ринг (фото) Опубліковано: Четвер, 24 травня 2018 Для розвитку навчально-пізнавальних знань студентів викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели інтелектуальну гру у формі брейн-рингу на тему: «Наука і фортуна». Мета заходу – стимулювання студентів до пошуку нових...

Переглядів: 394 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook