Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбувся XІ Обласний чемпіонат з гри «Що? Де? Коли?» серед педпрацівників професійної (професійно-технічної) освіти

Опубліковано: П`ятниця, 17 січня 2020 

min
max

14 січня Львівським державним Будинком техніки на базі Ставропігійського вищого професійного училища проведено інтелектуальні змагання з гри «Що? Де? Коли?» серед педагогічних працівників професійної (професійно-технічної) освіти. У змаганнях взяли участь 16 команд Львівщини.

Привітала учасників турніру директорка Ставропігійського вищого професійного училища Бурак Ірина Валентинівна та побажала їм гарних вражень і перемоги. Виступив заступник директора з НВР Львівського державного Будинку техніки Вахула Роман Степанович та побажав командам успіху.

Інтелектуальні змагання між педпрацівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти відбулись пізнавально, емоційно та напружено. За підсумками змагань турнірна таблиця має такий вигляд (завантажити).

Відтак, перемогу виборола команда «Едельвейс» Вищого професійного училища № 34 м. Стрия. Друге місце здобула команда «Концепт» Міжрегіонального центру ПТО художнього моделювання та дизайну, третє – команда «Brainstorm» Новояворівського вищого професійного училища, четверте – команда «Фаворит» Львівського професійного коледжу готельно-туристичного і ресторанного сервісу. Призери нагороджені Кубками-совами та медалями. А родзинкою для переможців була солодка випічка у вигляді оригінальних тортів від Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу. Всі учасники змагань відзначені грамотами Львівського державного Будинку техніки.

Організатори змагань висловлюють щиру подяку адміністрації Ставропігійського вищого професійного училища за надання якісних умов для проведення змагань.

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбувся ІІ етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Відбувся ІІ етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Опубліковано: Понеділок, 24 лютого 2020 20 лютого у Львівському вищому професійному училищі комп’ютерних технологій та будівництва проведено ІІ етап турніру з гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки. У змаганнях взяли участь 20 команд закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини. Привітала учасників змагань заступник...

Переглядів: 646 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Відбувся І етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Відбувся І етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Опубліковано: П`ятниця, 31 січня 2020 28 січня у Львівському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту відбувся І етап турніру з гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки. У змаганнях взяли участь 22 команди закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини. Відкрив захід заступник директора з...

Переглядів: 312 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook