Період публікації:

від

до

Категорія:

Запрошуємо долучитися до спільного проведення Дня безпечного Інтернету 2020

Опубліковано: П`ятниця, 17 січня 2020 

min
max

11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо дітьми й молоддю.

В Україні комітет Дня безпечного Інтернету представляє Центр кращого Інтернету.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема наймолодших, користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

«День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладі освіти, бібліотеці, громадській організації, так й в органах влади, бізнесових організаціях. Щороку до Дня безпечного Інтернету в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій.

150 країн офіційно підтримали День безпечного Інтернету 5 лютого 2019 року.

До Дня безпечного Інтернету в Україні у 2019 році офіційно долучились понад 1 400 закладів освіти, бібліотек та громадських організацій. Понад 18 000 освітян та бібліотекарів у всіх областях України взяли участь в освітніх заходах із безпеки в Інтернеті. 142 500 дітей та молодих людей взяли участь в офіційно зареєстрованих заходах, присвячених безпеці в Інтернеті.

Ми б хотіли подякувати кожному та кожній, хто організовували, хто брали участь, хто висвітлювали заходи до Дня безпечного Інтернету 2019 та запрошуємо до відзначання Дня безпечного Інтернету 2020 у вівторок, 11 лютого! Саме ви робите цей День в Україні – день заради безпечнішого та найкращого Інтернету!», - команда Центру кращого Інтернету.

Для того, щоб дізнатися, як День безпечного Інтернету відзначається в світі та Україні, слідкуйте за хештегами #SID2020 та #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету у соціальних мережах.

Центр кращого Інтернету запрошує долучитися до спільного проведення цього дня у вашій родині, закладі освіти, місті, організації, країні, світі:

  • Реєструйте свою підтримку та отримуйте відкритий цифровий бейдж та сертифікат «Організатор_ка заходу до Дня безпечного Інтернету 2020» за посиланням: https://bit.ly/2OAHJXB.
  • Проводьте зустрічі, обговорення, тренінги, форуми, конференції, родинні наради, класні години, батьківські збори, прес-конференції, квести тощо із безпеки в Інтернеті.
  • Повідомляйте про свої події у соціальних мережах, використовуючи хештеги #SID2020 або #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету.
  • Створіть свою обіцянку щодо безпечного користування Інтернетом для 2020 року та беріть участь у #saferintemetchallenge.

Корисні посилання:

Дізнайтеся більше про День безпечного Інтернету на www.saferinternetday.org, зокрема інформацію про заходи в Україні: https://www.saferinternetday.org/web/ukraine/sid.

День безпечного Інтернету в Україні у Фейсбуці: https://www.facebook.com/UkraineSID.

Більше ресурсів та інформації на сайті Центру кращого Інтернету: https://betterinternetcentre.org.

Якщо у Вас є запитання чи пропозиції, будь ласка, звертайтесь до комітету Дня безпечного Інтернету в Україні на адресу електронної пошти: ukraine.sid@gmail.com.

Немає коментарів

Схожі статті:

Відзначення Дня безпечного інтернету у ЗЗСО м. Стрия Відзначення Дня безпечного інтернету у ЗЗСО м. Стрия Опубліковано: Неділя, 24 лютого 2019 У зв'язку із тимчасовою перервою у навчанні учні закладів загальної середньої освіти м. Стрия відзначали "День безпечного інтернету" відзначали дещо пізніше. Проте всі заплановані заходи у закладах освіти були проведені. Зокрема, з учнями 7-х класів та педагогічним колективом Стрийської ЗШ І – ІІІ ст....

Переглядів: 426 Коментарів: 0

Відділи освіти

День безпечного Інтернету День безпечного Інтернету Опубліковано: Неділя, 24 лютого 2019 До Дня безпечного Інтернету в КЗ ЛОР "Підбузька спеціалізована школа-інтернат мистецького профілю I-III ст. "Мала академія мистецтв імені Е. Миська" у 7-11 класах класними керівниками проведена виховна година на тему "Інтимне селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?" з метою поширення знань про...

Переглядів: 270 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook