Період публікації:

від

до

Категорія:

Україна - єдина країна

Опубліковано: Середа, 22 січня 2020 

min
max

В Арламівськоволянському ЗЗСО І- ІІ ст. Мостиської міської ради Львівської області (керівник О.М.Костира) урочисто відзначили День Соборності України: педагог – організатор Борзенкова М.Я. разом з учнями 5-6 класів підготувала виховний захід «Україна - єдина країна". Педагог- організатор Криворука О.Я. провела арт- акцію "Я люблю Україну" і організувала перегляд фільму "Акт Злуки: відтворення історичної правди".Класовод 1класу Кльоцко Л.І. провела виховну годину "Україна - держава соборна одна на всіх, оберіг". Шкільний бібліотекар Гандз М.Б. створила книжкову виставку "Видатні діячі УНР і ЗУНР".Класні керівники провели тематичні бесіди.
Мета заходів: поглиблення знань про iсторичний факт злуки українського народу, його значення, пробудження iнтересу до вивчення iсторiї та культурних надбань українців; формування рис громадянина Української держави; виховання національної свiдомостi учнiв i людської гiдностi, любовi до Батькiвщини.
Під час виховного заходу школярі декламували вірші про Україну, співали пісню. Присутні переглянули мультимедійну презентацію з історії «День Соборності та Свободи України», відчули відгомін тих далеких подій, коли творилася українська державність, збагнули значення Акту злуки ЗУНР і УНР для прийдешніх поколінь. Педагог – організанізатор наголосила, що Соборність Української держави - одвічна мрія, яку плекав народ протягом усієї історії боротьби за незалежну Україну. Лише соборна, незалежна і вільна Україна має шанс увійти до спільноти процвітаючих країн. Завершився захід виступом директорки школи. Очільник відмітила, що історичний момент і значимість Свободи та Соборності диктує необхідність підсилення цих складових Незалежності в свідомості народу, в наших традиціях та в історії нашої Державності.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook