Період публікації:

від

до

Категорія:

З Україною в серці

Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 

min
max

Ми всі одна сім’я
Єдина ми родина –
Мільйони різних «Я»
А разом – Україна!
Сьогодні, 22 січня 2020 року, в Україні відзначають одне з найважливіших державних свят, роль якого в історії країни важко переоцінити, – День Соборності України, нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку Української народної республіки й Західноукраїнської народної республіки.
З метою відзначення Дня Соборності України, на базі Народного дому с. Арламівська Воля вихованцями гуртка «Художнє слово» (кер. Сіногач М.В. ) Мостиського БДЮТ (Мостиської ОТГ) було проведено інтегровану гру – вікторину « З Україною в серці», метою якої було поглибити знання дітей про Україну, як державу зі своєю історією, культурою, народними звичаями та традиціями, формувати почуття належності до українського народу, розвиток творчих здібностей гуртківців.
«Ми живемо в незалежній і суверенній країні. Але шлях до нашої незалежності був дуже довгим і тернистим. Щороку 22 січня весь український народ із вдячністю згадує тих героїв, які словом і багнетом намагалися відродити незалежну соборну Українську державу», - наголосила керівник гуртка Сіногач М.В.
До інтегрованого заняття власноруч була зроблена карта України у кольорах державного прапора. Цей символічний стяг діти з`єднали жовто-блакитними метеликами.
У День Соборності головною традицією є побудова «живого ланцюга», тому на завершення усі зробили живий ланцюг в знак єднання нашої держави.

Немає коментарів

Схожі статті:

Ярмарок "Миколай про Тебе не забуде" на базі Мостиського ЗЗСО №2 I-III ступенів (Мостиська ОТГ) Ярмарок "Миколай про Тебе не забуде" на базі Мостиського ЗЗСО №2 I-III ступенів (Мостиська ОТГ) Опубліковано: Понеділок, 18 грудня 2017 18 грудня 2017 року на базі Мостиського закладу загальної середньої освіти №2 I-III ступенів ( керівник: Пшоняк Петро Петрович) проведено ярмарок "Миколай про Тебе не забуде". Благочинний захід організовано школярами та батьками. Яких тільки ласощів на прилавках не було-це і пампушки, тістечка, солодощі,...

Переглядів: 863 Коментарів: 0

Відділи освіти

На Львівщині запрацював новий електронний сервіс реєстрації дітей у садочки На Львівщині запрацював новий електронний сервіс реєстрації дітей у садочки Опубліковано: Четвер, 02 квітня 2020 Департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації має на меті збудувати новий освітній простір Львівщини. Тому, послідовно, крок за кроком, створюємо сучасні інструменти відкритості та публічності, впроваджуємо нові методи комунікації, щоб зробити освітній процес зручним та зрозумілим...

Переглядів: 4450 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook