Період публікації:

від

до

Категорія:

УКРАЇНА В НАС ЄДИНА

Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 

min
max

Соборність – це символ. Символ боротьби за волю. Порозуміння між людьми. І частинка надії і віри у майбутнє. Це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель та єдності нації під якою розуміють соціальну єдність, політичну єдність, єдність традицій і перспектив розвитку, економічну та соціальну однорідність суспільства.

З нагоди свята, 22 січня у Словітському НВК було проведено урочистий захід «Україна в нас єдина», покликаний вихованню в учнів національної свідомості, глибокої поваги та любові до Батьківщини, формуванню рис громадянина Української держави та пробудженню інтересу до поглибленого вивчення історії та культурних надбань українського народу.

Після заходу був проведений уже традиційний «ланцюг миру». Учні школи взялися за руки і співали патріотичні пісні.

Відзначення Дня Соборності, вшанування творців Акту Злуки – це не тільки суспільна потреба, а й моральний обов’язок берегти світлу пам’ять незліченних жертв, протягом віків принесених українським народом з метою здобуття незалежності, соборності, державності.

Немає коментарів

Схожі статті:

День святого Валентина у Словітському НВК День святого Валентина у Словітському НВК Опубліковано: Вівторок, 18 лютого 2020 14 лютого 2020 року у Словітському НВК відбулася конкурсно-розважальна програма на основі популярного шоу «Хто зверху?». Дівчата та хлопці 8-10 класів вирішували  хто з них спритніший, креативніший, хитріший та ерудованіший. У розпорядженні учасників було сім конкурсів  та фінал. Ведучі наповнили...

Переглядів: 861 Коментарів: 0

Відділи освіти

Привітання з Луганщини Привітання з Луганщини Опубліковано: Четвер, 02 січня 2020 В передноворічну пору шкільна громада Словітського НВК І-ІІІ ст. отримала святкові подарунки від учнів Містківської загальноосвітньої школи   І-ІІІ ст. Сватівського р-н. Луганської обл. Щиро вдячні нашим друзям з Луганщини за щиросердечні привітання з Новим роком та Різдвом Христовим.

Переглядів: 922 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook