Період публікації:

від

до

Категорія:

Питання освітньої галузі – у новому форматі

Опубліковано: Четвер, 30 січня 2020 

min
max

У секторі освіти Буської РДА відбулась чергова нарада керівників ЗЗСО району (завідувач сектору Галина Олійник) на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» за участю голови Буської РДА Олега Коваля та заступника директора НКП «Буська ЦРЛ» Ганни Міхневич.

На нараді відбулося представлення нового очільника району перед директорським корпусом. Знайомлячись, Олег Коваль особливу увагу звернув на функціонування опорних шкіл і вислухав пропозиції щодо подолання проблем у ЗЗСО району, зупинився на виконанні і реалізації програм Департаменту освіти і науки ЛОДА.

Про проблеми в закладах освіти розповіли директори О. Пунь, О. Антонишин, С. Кольба.

Ганна Міхневич ознайомила присутніх з епідеміологічною ситуацією в районі щодо захворюваності на грип та ГРВІ в районі, серед школярів.

Також на нараді затвердили план роботи сектору освіти на 2020 р. Про основні напрями роботи в освіті присутніх ознайомила провідний спеціаліст сектору Олена Ільницька.

Зацікавлено було вислухано питання щодо фінансування освітньої галузі у 2020 р., з яким виступила головний бухгалтер сектору Марія Ричель.

Про атестацію і підвищення кваліфікації педагогічних працівників зробила особливий наголос методист районного інформаційно-методичного центру Галина Нетреба.

Щодо профорієнтації учнівської молоді напрацюваннями поділився методист районного інформаційно-методичного центру Любомир Ціхоцький.

Галина Нетреба, методист районного

інформаційно-методичного центру

сектору освіти Буської РДА

Немає коментарів

Схожі статті:

Особливості проведення пробного ЗНО - 2020 Особливості проведення пробного ЗНО - 2020 Опубліковано: П`ятниця, 13 березня 2020 З 10.03.2020 р по 12.03.2020р. відповідальна за проведення ЗНО в районі Максим Г. С. провела навчання 89 інструкторів, чергових, старших інструкторів, залучених на пробне ЗНО. Розглядались питання підготовки, організації та проведення ЗНО, моніторингових досліджень у 2020 році. Особливості пробного ЗНО...

Переглядів: 2014 Коментарів: 0

Відділи освіти

English стане ближчою для молодших школярів English стане ближчою для молодших школярів Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 На базі НВК «Буська ЗОШ І ст.-гімназія-інтернат ім.Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» відбувся семінар-тренінг для вчителів англійської мови за участю керівника дитячого навчального центру «Майстерня знань» Заяць Наталії Богданівни (м.Львів). Вона продемонструвала, як впроваджувати знання англійської...

Переглядів: 1641 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook