Період публікації:

від

до

Категорія:

«Моя кар’єра в Україні»: завершується реєстрація на участь у проєкті

Опубліковано: П`ятниця, 31 січня 2020 

min
max

Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Першим Українським Міжнародним Банком проводять реєстрацію учнів 10-х класів закладів загальної середньої освіти, які братимуть участь в п’ятому всеукраїнському конкурсі «Моя кар’єра в Україні».

Для участі у проєкті потрібно до 31 січня заповнити електронну форму, в якій слід зазначити майбутню професію, особистість, яка надихає власним прикладом у професії та питання до неї, і обов’язково описати мотивацію, що стане вирішальною для організаторів під час відбору.

Найбільш умотивовані автори/ки будуть запрошені на регіональні зустрічі в одному з шести міст України: Києві, Львові, Харкові, Запоріжжі, Одесі та Маріуполі. На заходах учасники дізнаються більше про те, як втілити їхні кар’єрні плани у життя.

Фіналісти регіональних відборів 28-29 травня візьмуть участь у національній події у Києві, де зможуть познайомитися один з одним та провести день з особистостями, які надихнули їх на написання есе. Більше деталей можна дізнатися у Положенні про конкурс.

Інформуємо, що ознайомитися з вебінаром для проведення уроку «Моє майбутнє в Україні» можливо на вебсторінці Career Hub у Facebook. Щоб завантажити матеріали для уроку та провести його для учнів 9-11 класів у своїй школі, перейдіть за посиланням.

З будь-яких питань щодо участі у конкурсі звертайтесь до координаторки проєкту Мар’яни Дроняк, е-mail: info@careerhub.in.ua, тел.: (044) 292-02-48, (093) 835-62-28.

Немає коментарів

Схожі статті:

Запрошуємо до участі в освітньому екологічному проєкті «Zero Waste School» Запрошуємо до участі в освітньому екологічному проєкті «Zero Waste School» Опубліковано: Четвер, 06 лютого 2020 У 2020 році стартує освітній екологічний проєкт «Zero Waste School», організаторами якого є благодійна організація «Благодійний фонд «Фонд Кличко». Основна мета проєкту – навчання та реалізація локальних проєктів для громад зі збору та переробки вторинної сировини. До участі у проєкті запрошуються...

Переглядів: 332 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Учнівську молодь запрошують до участі в освітньому проєкті «Школа успіху» Учнівську молодь запрошують до участі в освітньому проєкті «Школа успіху» Опубліковано: Вівторок, 04 лютого 2020 Благодійна організація «Благодійний фонд «Фонд Кличко» у 2020 році реалізує освітній проєкт «Школа успіху». Основна мета проєкту – навчитись працювати в команді, розробляти власні проєкти, презентувати та реалізовувати соціально важливі ініціативи. Під час участі у проєкті учасники відвідають офіси...

Переглядів: 278 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook