Період публікації:

від

до

Категорія:

День святого Валентина у Словітському НВК

Опубліковано: Вівторок, 18 лютого 2020 

min
max

14 лютого 2020 року у Словітському НВК відбулася конкурсно-розважальна програма на основі популярного шоу «Хто зверху?». Дівчата та хлопці 8-10 класів вирішували  хто з них спритніший, креативніший, хитріший та ерудованіший.

У розпорядженні учасників було сім конкурсів  та фінал. Ведучі наповнили програму невимушеними жартами та забезпечили надійну підтримку своїм командам. Найбільше глядацьку аудиторію розвеселили конкурси  «Збери літери», «Обмін ролями», «Зірки в ряд» та «Хто я?».

У конкурсі «Збери літери» учасники виявляли свою спритність та уміння швидко орієнтуватися, адже їм потрібно було скласти  загадане слово з літер, які учасники мали на собі. З цікавим завданням – відгадати «Хто я?»  чудово справилися хлопці, показавши чудову креативність та логіку.

Особливе захоплення було від змагання «Зірки в ряд», у  якому хлопці розставляли в рейтинг дівчат за іграшкою з дитинства, яку кожна з них принесла з собою. А дівчата відгадували в кого з хлопців найбільше підписників в інстаграмі. У кількох конкурсах обидві команди набирали однакову кількість балів, тому усе вирішували дивоглядки.

Перемогу у цьому двобої здобули дівчата, які обігнали хлопців всього на 5 балів. 

Також усім надзвичайно сподобалися музичні номери, які чудово відображали атмосферу свята.

Учасники разом з присутніми отримали море приємних вражень, сміху, веселощів і хорошого настрою.

Немає коментарів

Схожі статті:

УКРАЇНА В НАС ЄДИНА УКРАЇНА В НАС ЄДИНА Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 Соборність – це символ. Символ боротьби за волю. Порозуміння між людьми. І частинка надії і віри у майбутнє. Це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель та єдності нації під якою розуміють соціальну єдність, політичну єдність, єдність традицій і перспектив розвитку, економічну...

Переглядів: 678 Коментарів: 0

Відділи освіти

Привітання з Луганщини Привітання з Луганщини Опубліковано: Четвер, 02 січня 2020 В передноворічну пору шкільна громада Словітського НВК І-ІІІ ст. отримала святкові подарунки від учнів Містківської загальноосвітньої школи   І-ІІІ ст. Сватівського р-н. Луганської обл. Щиро вдячні нашим друзям з Луганщини за щиросердечні привітання з Новим роком та Різдвом Христовим.

Переглядів: 923 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook