Період публікації:

від

до

Категорія:

Використання ігрових технологій в ЗДО"Берізка"

Опубліковано: Вівторок, 18 лютого 2020 

min
max

Ми повинні пам’ятати, що наша майбутня доля, головним чином, залежатиме від сьогоднішнього дошкільника. Тому значна увага повинна приділятися молодому поколінню. А розв’язання цієї проблеми значною мірою залежить від вихователя дитячого колективу, діяльність яких спрямована на створення в навчально-виховному процесі сприятливих умов для розвитку здорових, потенціальних творчих дітей. Перше місце у розв'язанні цієї проблеми займає використання ігрових технологій.
Згідно плану роботи ЗДО"Берізка" на 2018-2020 р. вихователі за підтримки батьків виготовили дидактичні ігри: "Восьминіг" і "Пухнасті помпони" (молодша група, вихователь Сидорчук Л.М.) та "Бізіборд" і "Сортувальник" (старша група, вихователі Гузій І.Р., Мартинець К.М.)
НАВЧАТИСЬ, ГРАЮЧИСЬ! Це дивіз вихователів нашого закладу.

Немає коментарів

Схожі статті:

 Міжнародний день рідної мови у ЗДО "Берізка" Міжнародний день рідної мови у ЗДО "Берізка" Опубліковано: Неділя, 23 лютого 2020 Найбільший і найцінніший скарб кожного народу - це його мова, ота жива схованка людського духу. Наша мова- це той дар , з якого виростаємо й завдяки якому маємо велике право та гордість називатися українським народом. 21 лютого ми відзначали Міжнародний день рідної мови. З метою розширити і поглибити...

Переглядів: 816 Коментарів: 0

Відділи освіти

Акція "Тату, почитай мені!" продовжується Акція "Тату, почитай мені!" продовжується Опубліковано: Неділя, 23 лютого 2020 ЗДО "Берізка" знову запрошує батьків на акцію "Тату, почитай мені!" Дітки із задоволенням слухають казку, яку читає не вихователь, а рідний татусь або мама. Це найпрекрасніше , коли дитина пишається своїми батьками, коли її переповнює гордість за свого тата.

Переглядів: 813 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook