Період публікації:

від

до

Категорія:

Міський семінар педагогів-організаторів

Опубліковано: Четвер, 20 лютого 2020 

min
max

12 лютого в районному Будинку культури відбувся семінар міського методичного об’єднання педагогів-організаторів Дрогобича та Стебника, який провела Станович Н.М. Програма була цікавою, пізнавальною та насиченою. Вступне слово мала методист міського методичного кабінету Ольга Яремко, яка наголосила, що одним із пріоритетів освітнього процесу є створення виховного середовища, сприятливого для формування цілісної особистості, здатної критично мислити, інноватора, патріота з активною громадянською позицією, і важлива роль у цьому відводиться саме педагогу-організатору.

Станович Н.М. ознайомила колег із презентацією досвіду «Національно-патріотичне виховання в роботі педагога-організатора», окресливши шляхи реалізації. У своїй діяльності використовує традиційні та інноваційні форми роботи: квести, інтелектуальні ігри, конкурси та забави, доброчинні ярмарки, акції, флешмоби тощо. Творцем історії є народ. Та окреме місце в ній належить жінкам, які знаходили у собі сили зберегти прагнення до волі, почуття гідності та відповідальності за свою родину і народ. Про палку патріотку, талановиту вчительку, яка працювала в Рідній школі, розповіла президент школи Лучечко Діана, презентуючи свою проектну роботу «Життя та діяльність Магдалини Созанської».

Кульмінацією семінару була святкова академія «Голубки віри, волі та добра», приурочена видатним жінкам нашої держави. На святі був присутній духовний наставник школи о. Ростислав Мелех. Протягом вистави глядачі мали можливість погортати сторінки книги про мужніх жінок, які відстоювали Україну, боролися та впливали на хід історії, мали незламний дух, мудро керували державою, були глибоко освіченими, культурними, нескоримими, жертовними. На сцені мовби ожили постаті: св. Анна, Діва Марія з ангелами, княгиня Ольга та онук князь Володимир, Анна Ярославна та її батько князь Ярослав Мудрий , Роксолана, Леся Українка, Олена Теліга з Олегом Ольжичем, Марія Заньковецька, Катерина Білокур, Квітка Цісик, наша сучасниця – відома поетеса Ліна Костенко. Згадали й про тих, хто поруч з нами зараз творить історію рідної землі.

Юні актори майстерно відобразили всі ці постаті. Вокально-хореографічні композиції додали святу неймовірної феєрії та урочистості.

Святкова академія не залишила нікого байдужим. По завершенні дійства директор ліцею О.В. Лужецька подякувала дітям, вчителям за таке чудове свято Цей успіх – робота великої і творчої команди, а саме: Станович Н.М., Калічак О.Я., Яворська І.В., Марушка М.М., Фаринович С.Р., Лісович О.В., Юзьвяк І.М., Гринців М.М., Знак О. Л. Щира подяка Мар’яні Коцемірі, випускниці нашого ліцею, яка своїм ніжним , душевним співом зачарувала глядачів. Вдячні Іванові Сеху, директорові районного Будинку культури, за гостинність.

На обговоренні педагоги-організатори дякували за цікавий та змістовний семінар. Усі були дуже задоволені та сповнені натхнення!!!

Немає коментарів

Схожі статті:

(Не)конференція EdCamp: На один день Дрогобич став центром паломництва для освітян з 20 регіонів України (Не)конференція EdCamp: На один день Дрогобич став центром паломництва для освітян з 20 регіонів України Опубліковано: Четвер, 20 лютого 2020 У суботу, 15 лютого, у Дрогобичі відбувся масштабний освітянський захід «мініEdCamp» — (не)конференція для учителів, що хочуть змінити освіту. Понад 150 вчителів з 20 регіонів України, більше 40 експертів, понад 60 волонтерів, освітній омбудсмен — саме таку освітню інтелігенцію зібрав у своїх стінах...

Переглядів: 702 Коментарів: 0

Відділи освіти

Дрогобич в очікуванні освітянської події EdCamp Дрогобич в очікуванні освітянської події EdCamp Опубліковано: Вівторок, 04 лютого 2020 15 лютого 2020 року на базі ліцею № 4 імені Лесі Українки відбудеться магістральна (не)конференція EdCamp «Як навчати дітей у 21 столітті: практики, які працюють». Це захід всеукраїнського рівня, проведення якого узгоджено з МОН України. Ключовими партнерами заходу є: громадська організація «ЕдКемп...

Переглядів: 569 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook