Період публікації:

від

до

Категорія:

«Небесна Сотня у вирій полетіла…»

Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 

min
max

У лютому 2014 року вся Україна і весь світ стали свідками нестримної, відчайдушної боротьби простих українців, відданих патріотів за європейський вектор розвитку держави, за утвердження української нації, за гідне майбутнє для наступних поколінь. 

З нагоди цієї дати, 20 лютого 2020 року,  учні 6 класу НВК «Ходовицький ЗНЗ І-ІІ ст.- ДНЗ» під керівництвом класного керівника Пілат О.Р. провели літературно-музичну композицію «Небесна Сотня у вирій полетіла…», приурочену вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Метою заходу було не тільки бажання нагадати школярам про ці визначальні події у новітній історії України, а й виховувати в них патріотичну свідомість, любов до Батьківщини, бажання стати гідними громадянами України.

На великому екрані змінювали одна одну світлини загиблих людей – зовсім юних і досить зрілих, кадри подій на Майдані. Учасники дійства  нагадали присутнім про те, що кожен із загиблих мав свою сім'ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії та невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну.

Під мелодію пісні «Свіча» були запалені свічки, а під звуки хронометра всі присутні вшанували пам'ять загиблих на Майдані та воїнів АТО хвилиною мовчання.. Ще довго на очах учасників залишаться сльози, вони не дадуть пам’яті забути їх імена. Завершився виступ словами Курилович І.П., матері загиблого учасника Артура Лі, яка подякувала присутнім за світлу пам'ять про її сина.

Немає коментарів

Схожі статті:

Свято весни Свято весни Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 Березень — перший місяць вес­ни. Навесні народжується все пре­красне. Весна - пора натхнення, радості, період життя, коли розквітають не тільки квіти, а й душа, особливо у жіночої статі. Жінка - це образ матері, берегині своєї домівки, в яку вона приносить тепло, комфорт, мир та любов. 5 березня...

Переглядів: 1283 Коментарів: 0

Відділи освіти

«Небесна Сотня у вирій полетіла…» «Небесна Сотня у вирій полетіла…» Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 У лютому 2014 року вся Україна і весь світ стали свідками нестримної, відчайдушної боротьби простих українців, відданих патріотів за європейський вектор розвитку держави, за утвердження української нації, за гідне майбутнє для наступних поколінь.  З нагоди цієї дати, 20 лютого 2020 року,  учні 6 класу...

Переглядів: 632 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook