Період публікації:

від

до

Категорія:

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні у Підберізцівському НВК

Опубліковано: Неділя, 23 лютого 2020 

min
max

   Небесна сотня – у наших серцях

  У Підберізцівському НВК І-ІІІ ступенів Підберізцівської сільської ради Пустомитівського району відбулося ряд заходів із вшанування Героїв Небесної Сотні.

  Вся школа зібралася зранку на тематичну лінійку «Небесна Сотня – у наших серцях». Хвилиною мовчання учні і вчителі пом'янули Небесну Сотню – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській.

  Учні 3-11 класів спільно з жителями села прийняли участь у панахиді в церкві архистратига Михаїла с. Підберізці. Для присутніх восьмикласники підготували виступ «Небесна Сотня – у наших серцях», який завершився тихою акцією «Ангели пам’яті» вшанувавши тих, хто віддав своє життя за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.

  Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook