Період публікації:

від

до

Категорія:

У грі «Галичанки» з «Карпатами» тон на майданчику задавали вихованки Львівського спортколеджу

Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 

min
max

21 і 22 лютого 2020р. іграми 10-го  туру  завершилася перша частина чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд суперліги.

Львівська «Галичанка» у двох матчах на майданчику університету ім.Івана Франка зустрічалася з ужгородськими «Карпатами». У обидвох зустрічах львів’янки контролювали хід подій і впевнено перемогли 30:23 і 33:25.

Як звично, тон у складі п’ятиразових чемпіонок України задавали вихованки Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури). Найрезультативнішою у «Галичанці» за сумою двох ігор стала минулорічна випускниця коледжу Діана Дмитришин (на фото), на рахунку якої 11 закинутих м’ячів. Капітан команди Наталія Савчин  і Марина Коновалова (обидві 2013р.в.) відзначилися по 9 разів, Тетяна Поляк (вип.2016р.) здійснила 8 влучних кидків.

На другому етапі команди будуть поділені на дві трійки. Перша розіграє нагороди, друга – 4-6 місця. Другий етап буде складатися з трьох турів, які почергово прийматиме кожна команда групи. Всі набрані очки командами на першому етапі зберігаються. Перший такий тур відбудеться 6-7 березня на майданчику ужгородських «Карпат».

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook