Період публікації:

від

до

Категорія:

ГО «Відкритий світ молоді» організовує україно-угорський семінар «Соціальний супровід як інноваційна технологія соціальної роботи з прийомною сім’єю»

Опубліковано: Четвер, 27 лютого 2020 

min
max

Громадська організація «Відкритий світ молоді» 5-10 квітня 2020 року в рамках діяльності організації проведе україно-угорський семінар «Соціальний супровід як інноваційна технологія соціальної роботи з прийомною сім’єю», а також ознайомить з культурною спадщиною Угорщини, Австрії та Словаччини.

Метою семінару є актуалізація цінностей і смислів соціальної роботи та супроводу прийомної сім’ї, ознайомлення з міжнародним досвідом реалізації сімейних форм виховання, ресурсами і бар’єрами у впровадженні комплексної моделі супроводу прийомних сімей; професійними стандартами у діяльності спеціалістів, системою міжвідомчого співробітництва у досягненні спільної мети збереження сім’ї для дитини.

До участі у семінарі запрошуються керівники, спеціалісти департаментів (управлінь) соціальної політики, служб у справах дітей та спеціальних установ для дітей, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, департаментів (управлінь) освіти і науки, сім’ї та молоді, практичні психологи, соціальні педагоги, фахівці закладів охорони здоров’я, інтернат них закладів, спеціалізованих будинків дитини, інші зацікавлені спеціалісти.

Витрати на проїзд, проживання та харчування передбачаються за рахунок учасників семінару. За більш детальною інформацією та з метою реєстрації звертатися до організаторів заходу за телефонами: 067-449-13-41; 097-718-17-67; 050-334-40-92; 050-311-32-80.

Програма заходу додається.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Просвітницький семінар з елементами тренінгу Просвітницький семінар з елементами тренінгу Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 28 лютого в Підлипецькій ЗОШ І-ІІ ст. Золочівського району відбувся інформаційно-просвітницький семінар  з елементами тренінгу  за темою « Формування активної життєвої позиції в умовах НУШ ».   Досвідом роботи ділилась вчителька  англійської мови НУШ, «агент змін» -  Приставська Аліна Леонідівна. Організація...

Переглядів: 1249 Коментарів: 0

Відділи освіти

Засідання методоб'єднання вчителів 3-4 класів шкіл Давидівської ОТГ. Засідання методоб'єднання вчителів 3-4 класів шкіл Давидівської ОТГ. Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 Сьогодні відбулося засідання методоб'єднання вчителів 3-4 класів шкіл Давидівської ОТГ. Вчителі пройшли майстер-клас "LEGO грамотність для шкіл" та виявили високий рівень зацікавленості в розвитку STEM-освіти. Також отримали сертифікати. Вчитель Боднар І.І.

Переглядів: 631 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook