Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар викладачів спецдисциплін та майстрів виробничого навчання художніх професій у Стрийському ВХПУ

Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 

min
max

18 лютого 2020 року на базі ДПТНЗ «Стрийське ВХПУ» відбувся семінар майстрів виробничого навчання та викладачів спецдисциплін художніх професій професійно-технічних навчальних закладів Львівщини на тему «Модернізація змісту художньої освіти». Семінар був проведений під керівництвом методиста НМЦ ПТО у Львівській області Гузюк В.Б.

Розпочався семінар з вступного слова директора СВХПУ Берездецького Р.І.  Викладач спецдисциплін Ільницький А.М. провів відкритий урок за предметом «Рисунок», підчас якого продемонстрував своєрідний підхід до виконання завдання і високий професіоналізм у роботі з учнівським колективом. У теоретичну частину уроку було включено підготоване викладачем відео. Після завершення уроку Ільницький А.М. представив увазі учасників семінару свою доповідь на тему «Базові аспекти навчального натюрморту в рисунку».

Доповідач Підсадоча О.В., методист СВХПУ з професійної підготовки,  представила учасникам семінару доповідь на тему «Модернізація змісту художньої освіти у СВХПУ» у якій окреслила кроки, які здійснюються педагогічним колективом навчального закладу для переосмислення змісту художньої освіти та введення інноваційних технологій у навчальний процес. Методист СВХПУ із загальноосвітньої підготовки Корчак Г.П. виступила з доповіддю на тему «Адаптація учнів з особливими потребами в закладах професійної освіти». 

Шекетера І.А., майстер виробничого навчання ЛВПХУ, представила доповідь на тему «Прийоми розвитку творчої уяви учнів І курсу за допомогою монотипії». Семанів Х.І., майстер виробничого навчання ЛВХПУ, виступила з доповіддю на тему «Абстракціонізм в сучасній техніці живопису ХХІ століття», а також запропонувала увазі учасників семінару майстер-клас з оздоблення поверхонь алкогольними фарбами.

В рамках проведення семінару відбувся обмін досвідом викладачів спецдисциплін та майстрів виробничого навчання, а також відбулося обговорення особливостей підготовки кваліфікованих робітників за професією «Живописець», проблем, які при цьому виникають і шляхів їх розв’язання.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1430 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1398 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook