Період публікації:

від

до

Категорія:

Учні НРЦ «Левеня» відвідали кінотеатр «Multiplex»

Опубліковано: Субота, 29 лютого 2020 

min
max

28 лютого 2020 року учні 2-А класу Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відвідали кінотеатр «Multiplex». Діти були в захваті від сюжету кінофільму «Їжак Сонік», в якому йшлося про дружбу людини з анімаційним героєм, який потрапив у реальний світ. У фільмі дуже класно показано, як почувається людина без друзів.

Кожен учень зробив для себе певні висновки, але найголовніше, що всі одноголосно ствердили, дружбу потрібно цінувати, і завжди прагнути бути справжнім другом. Для згуртування колективу, важливим є проводити весело і цікаво час!

Немає коментарів

Схожі статті:

Інсценізація казки "Червона шапочка" в НРЦ  «Левеня» Інсценізація казки "Червона шапочка" в НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 Казка мудрості навчає, радить і застерігає!  6 березня 2020 року учні 1-Б класу інсценізували казку "Червона шапочка". Діти перевтілились в давно знайомих і близьких всім героїв –  Червону Шапочку, Вовка, Бабусю, яка захворіла і не може більше ліпити пиріжки. Заради здоров'я бабусі навіть помирились...

Переглядів: 1710 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Даруємо посмішку (фото) Даруємо посмішку (фото) Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 21.01.2020 р. в Лівчицькій спецшколі відзначали день обіймів. В міжнародний День обіймів Хочем Вам всім побажати Обійматися міцніше Ендрофіни заряджати. Навкруги стане тепліше, Бо всі радість подарують. Обіймайтесь веселіше На планеті всі святкують.

Переглядів: 744 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook