Період публікації:

від

до

Категорія:

Майдан 2014. Люди і події.

Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 

min
max

Шість років поспіль ми згадуємо події, що сколихнули нашу країну. Сотня наших громадян віддали свої життя за краще майбутнє.
Події цього часу відтворили у літературно-музична композиції учні 9- А класу (кл. кер. Пилипчак О.М. та вч. муз. мис.Грицак Л.М.) Ніхто з присутніх у залі не залишився байдужим, вкотре, згадуючи у піснях і віршах тих, хто віддав свої життя за демократичні цінності свободи нашої держави.
Також, учні Давидівського опорного закладу мали можливість переглянути фотовиставку "Майдан 2014. Люди і події", що експонується у Львівській міській раді та відвідали Меморіал "Героїв Небесної Сотні".

Педагог-організатор Водоніс Л.І.

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень казки у Давидівськім опорнім закладі. Тиждень казки у Давидівськім опорнім закладі. Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 Минулий тиждень учнів початкових класів був казковий. Школярики Давидівського опорного закладу поринули у світ надзвичайних пригод магічних істот, чарівної палички, та як завжди протистояння добра і зла. У вівторок в учнів 4-Б класі відбувся відкритий урок з літературного читання. Для навчального проекту...

Переглядів: 842 Коментарів: 0

Відділи освіти

Засідання методоб'єднання вчителів 3-4 класів шкіл Давидівської ОТГ. Засідання методоб'єднання вчителів 3-4 класів шкіл Давидівської ОТГ. Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 Сьогодні відбулося засідання методоб'єднання вчителів 3-4 класів шкіл Давидівської ОТГ. Вчителі пройшли майстер-клас "LEGO грамотність для шкіл" та виявили високий рівень зацікавленості в розвитку STEM-освіти. Також отримали сертифікати. Вчитель Боднар І.І.

Переглядів: 631 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook