Період публікації:

від

до

Категорія:

Гандболістки Львівського спортколеджу у складі об’єднаної команди серед лідерів вищої ліги

Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 

min
max

Підходить до завершення перший етап чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд вищої ліги, участь у якому цьогоріч вперше бере об’єднана львівська команда «КІВС-Політехніка-УФК». Основу команди складають учениці та випускниці Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури), а тренує дівчат вчитель гандболу коледжу Віталій Надич.

На цій стадії всі учасники, а їх десять, поділені на 2 групи: центрально-східну та західну. Суперницями львів’янок у західній групі є «ТНЕУ-Енерго» Тернопіль, «Поділля-Університет» Хмельницький, СДЮШОР «Карпати» Ужгород та ДЮСШ-4 Рівне.

«КІВС-Політехніка-УФК» провела у чемпіонаті 10 ігор, у восьми отримала перемоги, один матч звела унічию, у одному поступилась, набрала 17 очків і посідає у групі наразі ІІ місце. Попереду тернополяни, але вони заграли на два матчі більше.

Власне, 27 і 28 лютого 2020р. у Львові у спортивному комплексі НУ «Львівська політехніка» лідери зустрілися між собою. Перший матч закінчився впевнено перемогою львів’янок 36:30. У цій грі лідером команди була колишня гравчиня львівської «Галичанки» досвідчена Анастасія Дорожівська (вип. 2012р.), яка вела за собою молодих дівчат. На рахунку Дорожівської 8 закинутих м’ячів. Валентина Фроляк (вип. 2018р.), Ангеліна Овчаренко (вип. 2019р.) і Христина Майкут  (11кл.) відзначилися по 5 разів. Зоряна Дуда (10кл.) здійснила 4 влучних кидки.

У другій зустрічі у вирішальні хвилини ініціативу на себе взяла Ангеліна Овчаренко – в її активі 10 голів. Анастасія Дорожівська закинула 5 м’ячів, Христина Майкут і Ольга Братковська (вип. 2018р.) – по 4.

Тепер львівській команді залишилося провести два матчі з СДЮШОР «Карпати», а поки що турнірна таблиця виглядає таким чином:

 

1.

«ТНЕУ –Енерго» Тернопіль

  • 19 очків  (після 12 ігор)

2.

«КІВС-Політехніка-УФК» Львів

  • 17 (10)

3.

«Поділля-Університет» Хмельницький

  • 11 (12)

4.

СДЮШОР «Карпати» Ужгород

  • 9 (10)

5.

ДЮСШ-4 Рівне

  • 0 (12)

У центрально-східній групі лідерами є «Бровари» (23 очки), ДЮІ Кривий Ріг (12) і «Ніка» Миколаїв (10 очків).

У другий етап змагань виходить по 2 кращі команди з груп, які і розіграють нагороди чемпіонату та путівку у суперлігу.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Борис Чижов запросив до гандбольної збірної восьмеро вихованок Львівського спортколеджу Борис Чижов запросив до гандбольної збірної восьмеро вихованок Львівського спортколеджу Опубліковано: Середа, 04 березня 2020 25 і 29 березня 2020р. жіноча збірна команда України з гандболу зіграє 2 матчі кваліфікаційного турніру до чемпіонату Європи із командою Фарерських островів. На підготовку до ігор головний тренер збірної Борис Чижов запросив 22 гравчині, з них восьмеро вихованок Львівського коледжу спорту (кол. училище...

Переглядів: 1661 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Молодші гандболістки Львівського спортколеджу у фіналі чемпіонату України Молодші гандболістки Львівського спортколеджу у фіналі чемпіонату України Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 Завершилися ігри першого етапу чемпіонату України з гандболу серед дівчат віком до 15 років. У останньому турі команда Львівського спортколеджу (кол. училище фізичної культури) у принципових поєдинках 28 і 29 лютого 2020р. в Ужгороді зустрічалася з місцевою СДЮШОР «Карпати». У першому матчі дівчата...

Переглядів: 1436 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook