Період публікації:

від

до

Категорія:

День відкритих дверей для батьків 4 класу

Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 

min
max

На базі  філіі "Підлісецький ЗЗСО 1- 2 ст.-ЗДО " ОЗ "Мостиський ЗЗСО 1- 3 ст." ( завідувач Пемпусь І. В. ,Мостиської ОТГ) було проведено День відкритих дверей для батьків 4 класу (вчитель Тарньова О. Г.).
Мета: ознайомити батьків із шкільним життям, показати наші досягнення, поділитись надбаннями та успіхами.
Батьки мали можливість відвідати урок літературного читання на тему: Езоп -перший байкар. Езоп "Двоє приятелів і ведмідь." і математики "Складені задачі, які містять знаходження дробу від числа.Обчислення значень виразів на сумісні діі різного ступення".Учні вміло поєднювали своі знання при виконанні різних завдань. Читали ,обчислювали вирази, висловлювали свою думку,аналізували та порівнювали.
Для батьків день у школі дає можливість зануритися в атмосферу шкільного життя, зрозуміти, яким учнем є іх дитина:як працює на уроці, які стосунки з однокласниками, що ій вдається легко, над чим потрібно попрацювати вдома.
Такі уроки дають батькам зрозуміти, що вчитель- це не професія, а справжнє покликання. Праця педагога дуже клопітка, потребує багато зусиль, аби бути всебічно обізнаним,творчим.
День відкритих дверей у 4 класі видався надзвичайно продуктивним:всі учні намагалися працювати старанно та плідно, адже дітям так хотілося, щоб батьки пишалися ними і раділи іх успіхами.
Усі отримали неабияке задоволення та величезний заряд позитиву.

Немає коментарів

Схожі статті:

День відкритих дверей у Твіржанському НВК (Мостиська ОТГ) День відкритих дверей у Твіржанському НВК (Мостиська ОТГ) Опубліковано: Четвер, 28 грудня 2017   Напередодні Новорічних свят кожному хочеться чогось казкового та надзвичайного. Повірити у диво, опинитися в незвичних обставинах, познайомится з новими для себе людьми, знайти нових друзів – це те, чого прагнуть діти. Справжю казку для своїх гостей створили вихованці Твіржанського НВК, адже 22...

Переглядів: 510 Коментарів: 0

Відділи освіти

Вчимося виправляти помилки (фото) Вчимося виправляти помилки (фото) Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 26 лютого 2020 року для учнів 4-х класів КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» вчитель християнської етики Юрків Р.С. провела інтегрований урок-тренінг «Вчимося виправляти помилки». На основі ситуативних завдань школярі демонстрували свою здатність орієнтуватися...

Переглядів: 1117 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook