Період публікації:

від

до

Категорія:

Школу у Верхній Білці добудують цього року

Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 

min
max

Сьогодні, 5 березня, у с. Верхня Білка Пустомитівського району відбулася виїзна нарада на об’єкті будівництва загальноосвітньої школи за участю т.в.о. директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Ігоря Гайдука, голови Пустомитівської РДА Андрія Марка, заступника голови Пустомитівської районної ради Івана Мудрого, начальника відділу освіти Пустомитівської РДА Тетяни Стахів, керівників підрядної організації ТзОВ «Фірма "Інтербуд"».

Учасники наради перевірили хід виконання будівельних робіт на об’єкті та наголосили на своєчасному завершенні усього комплексу будівельних робіт, заходів протипожежної безпеки, виконанні комплексу робіт із влаштування дренажу та підготовці об’єкту до відкриття.

Зазначимо, що замовником об’єкту «Добудова загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на 250 учнів в с. Верхня Білка Пустомитівського району Львівської області» виступає Верхньобілківська сільська рада.

Будівництво об’єкту розпочато у 2015 році. Загальна кошторисна вартість будівництва у поточних цінах станом на 16 травня 2019 року складає 41 871,668 тис. грн. Профінансовано від початку будівництва 40 503,047 тис  грн., в т.ч. у 2019 році – 25 586,842 тис. грн., з них місцевий бюджет – 2 331,379 тис. грн., ДФРР – 23 255,463 тис. грн.

Підлягає до фінансування у 2020 році 1 378,621 тис. грн.

Проектна потужність – 250 учнівських місць, зокрема 11 класних кімнат, їдальня, спортивний зал, що відповідає всім нормам, спеціалізовані навчальні кабінети хімії, фізики, біології, котельня.

Залишилось виконати такі роботи: підведення газу та пусконалагоджувальні роботи; укладення паркетної дошки по класах та спеціального покриття в спортзалі. До початку нового навчального року об’єкт має бути зданий в експлуатацію.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Цьогоріч завершать будівництво школи у селі Викоти Цьогоріч завершать будівництво школи у селі Викоти Опубліковано: Середа, 08 квітня 2020 У рамках національного проєкту «Велике будівництво» у 2020 році на Львівщині планують завершити добудову школи та реконструкцію системи опалення Викотівської СЗШ І-ІІІ ст. в Самбірському районі Львівської області. У Викотівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів навчається 219 учнів, працює 9...

Переглядів: 5198 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

У Братковичах цьогоріч добудують нову загальноосвітню школу на 180 учнівських місць У Братковичах цьогоріч добудують нову загальноосвітню школу на 180 учнівських місць Опубліковано: Середа, 01 квітня 2020 Освітня реформа передбачає створення нової української школи, школи, в якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті. Будівництво нової школи в с. Братковичі Городоцького району включено в урядову програму «Велике будівництво». Проект входить...

Переглядів: 4245 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook