Період публікації:

від

до

Категорія:

206 річниця з дня народження Кобзаря.

Опубліковано: Вівторок, 24 березня 2020 

min
max

10 березня 2020 року у КЗ ЛОР "Добромильська спеціальна школа I-II ст." відзначають 206 річницю з дня народження Т. Г. Шевченка та посвячують пам'ятник , встановлений у школі.

Кожна нація, якій пощастило відкрити і висловити свою творчу ідентичність, своє глибинне самопізнання, базу національної культури, осягнула це могутнім словом свого національного пророка. Серед тих щасливих, вибраних народів є і ми, українці, тому що у нас є свій такий пророк - Тарас Шевченко. Він, безсмертний для нашого народу –явище унікальне, неординарне. Тому все, що з ним пов’язане, дороге нам і рідне. Життєвий шлях Шевченка символізував сумну долю його народу. Метою заходу було : розширити знання учнів про життя і творчість Т. Г. Шевченка; формувати культури мовлення через красу і багатство Шевченкового слова; розвивати мислення, творчу уяву, активність; виховувати пошану до героїчного минулого, любов до свого народу, любов до рідного краю, до світлого образу Тараса Шевченка.

Виступ підготував та провів Гімбалик Н.В.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook