Період публікації:

від

до

Категорія:

Онлайн платформа Be Smart пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину

Опубліковано: П`ятниця, 27 березня 2020 

min
max

Онлайн платформа Be Smart / Будь розумним https://besmart.studv пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину.

Платформа Be Smart – це абсолютно безкоштовний ресурс для тих, хто не має репетиторів, але має Інтернет, хоче покращити свої результати ЗНО, хоче почуватися впевнено та отримати максимальний бал на ЗНО.

На ній розміщені:

  • матеріали з 9 предметів та більше 2000 тестів;
  • аналіз тестових завдань пробних ЗНО-2019;
  • короткі відеолекції по 20-25 хвилин
  • тести, які затвердило МОН;
  • безкоштовна реєстрація.

У партнерстві з EDUGET, Міністерством освіти і науки, Українським центром оцінювання якості освіти створено серію відеороликів по кожному предмету пробного ЗНО-2019, де вчителі пояснюють всі питання пробного тестування та дають рекомендації для складання державної атестації. Це дасть змогу не просто дізнатись правильну відповідь, а зрозуміти її.

Сторінка в Facebook: https://www.facebook.com/besmart.studv.

Сторінка в Instagram: https://www.instagram.com/besmart.studv.

Новий напрямок в рамку проекту Be Smart – профорієнтація. Високий бал на ЗНО – це пропуск до омріяного навчального закладу України. А щоб правильно обрати майбутню професію, потрібно познайомитись з нею зсередини. Тому організатори проводять екскурсії до офісів компаній з різних сфер діяльності для учнів 10 та 11 класів, щоб дати можливість дітям познайомитись зі специфікою різних професій. Вже були організовані екскурсії на телеканали Перший, Суспільне і 1+1.

ПроШколу – це безкоштовна юридична онлайн-підтримка вчителів по всій Україні. Педагогам допомагають знайти рішення, розібратися з документами чи професійними питаннями, відстояти права або безболісно вирішити конфлікти на роботі.

Сайт: https://proshkolu.com.

Сторінка в Facebook: https://www.facebook.com/proshkoluproiect.

Сторінка в Instagram: https://www.instagram.com/proschool ua.

Немає коментарів

Схожі статті:

6 квітня стартують онлайн-уроки для учнів 5-11 класів на карантині: час та програма занять, де та як приєднатися до навчання 6 квітня стартують онлайн-уроки для учнів 5-11 класів на карантині: час та програма занять, де та як приєднатися до навчання Опубліковано: Середа, 01 квітня 2020 У понеділок, 6 квітня, о 10:00 для учнів 5-11 класів з усієї країни стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» – уроки з 11 предметів, які за чітким розкладом транслюватимуть українські телеканали та YouTube-канал Міністерства освіти і науки. Проєкт став можливим завдяки спільним зусиллям Офісу Президента...

Переглядів: 4244 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Вчимося разом! Вчимося разом! Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 В опорному закладі « Рудківська СЗШ І-ІІІ ступенів ім. Володимира Жеребного» відбулася зустріч учителів – словесників Рудківської ОТГ із запрошеною Анною-Марією Богосвятською, завідувач кафедри гуманітарної освіти ,кандидат філологічних наук, доцент кафедри гуманітарної освіти Львівського обласного інституту...

Переглядів: 1661 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook