Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині запрацював новий електронний сервіс реєстрації дітей у садочки

Опубліковано: Четвер, 02 квітня 2020 

min
max

Департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації має на меті збудувати новий освітній простір Львівщини. Тому, послідовно, крок за кроком, створюємо сучасні інструменти відкритості та публічності, впроваджуємо нові методи комунікації, щоб зробити освітній процес зручним та зрозумілим для усіх його учасників.

Відтак, згідно з наказом департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації від 30.03.2020 р. № 07-01/80 «Про функціонування сервісу електронної реєстрації дітей у заклади дошкільної освіти області» з 1 квітня 2020 року відновлено роботу оновленого електронного сервісу реєстрації дітей у чергу до ЗДО Львівщини – е-Садок (https://sadok.loda.gov.ua).

Даний ресурс покликаний зробити процес зарахування дошкільнят у садочки прозорим та відкритим. У середовищі е-Садка батьки мають змогу в онлайн режимі зареєструвати свою дитину у чергу до одного з-понад пів тисячі закладів дошкільної освіти у Львівській області.

Уніфікований підхід гарантує відкритість та зрозумілість формування електронних черг. Сервіс максимально автоматизований, а алгоритми його роботи мінімізують втручання людини у процес формування електронних черг.

Вільний цілодобовий доступ до сервісу забезпечує безперешкодний контроль за станом електронних черг, але, піклуючись про конфіденційність, усі персональні дані є прихованими. Також подбали і про зручність, тому розробили графічний дизайн адаптивним для відображення на сучасних ґаджетах.

Немає коментарів

Схожі статті:

У департаменті освіти презентували новий електронний сервіс реєстрації дітей у садочки У департаменті освіти презентували новий електронний сервіс реєстрації дітей у садочки Опубліковано: Середа, 04 березня 2020 Сьогодні, 4 березня, у департаменті освіти і науки Львівської облдержадміністрації презентували новий електронний сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти області – е-Садок. «Оскільки з функціоналом попередньої версії виникало багато проблем, департаментом освіти і науки було...

Переглядів: 2531 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Ярмарок "Миколай про Тебе не забуде" на базі Мостиського ЗЗСО №2 I-III ступенів (Мостиська ОТГ) Ярмарок "Миколай про Тебе не забуде" на базі Мостиського ЗЗСО №2 I-III ступенів (Мостиська ОТГ) Опубліковано: Понеділок, 18 грудня 2017 18 грудня 2017 року на базі Мостиського закладу загальної середньої освіти №2 I-III ступенів ( керівник: Пшоняк Петро Петрович) проведено ярмарок "Миколай про Тебе не забуде". Благочинний захід організовано школярами та батьками. Яких тільки ласощів на прилавках не було-це і пампушки, тістечка, солодощі,...

Переглядів: 861 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook