Період публікації:

від

до

Категорія:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби

Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 

min
max

Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях.

У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому турнірі у Римі, де посіла ІІІ місце, та на чемпіонаті Європи (ІІ місце). Попереду Лівач на ІІ місці ще одна вихованка коледжу Марія Стадник (вип. 2008р.) – обидві на фото, яка сьогодні представляє Азербайджан – 60 пунктів. А очолює рейтинг румунка Емілія Вук – 66 очків.

У категорії до 59кг третя у рейтингу  Ангеліна Лисак (вип. 2017р.). Свої очки, а їх 48, Ангеліна заробила у Римі, де стала переможницею та на чемпіонаті Європи, де виборола бронзову медаль.

Юлія Ткач (вип. 2009р.) посідає третю сходинку у вазі до 62кг. Юлія у Римі посіла ІІІ місце і перемогла на чемпіонаті Європи.

Ірина Гусяк (вип. 2010р.) і Алла Черкасова (вип.2005р.) у рейтингу своїх вагових категорій (55 і 68кг відповідно) посідають п’яті місця. Відразу за Гусяк у вазі до 55кг розмістилася студентка І курсу Соломія Винник. Такий стрімкий злет Соломії дала срібна медаль чемпіонату Європи та 4 місце на Римському турнірі.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Харкові Данило Стасюк у рівній боротьбі поступився олімпійському призеру У Харкові Данило Стасюк у рівній боротьбі поступився олімпійському призеру Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 У м.Харкові 22-23 лютого 2020р. відбувся традиційний відкритий всеукраїнський турнір пам’яті майстра спорту Ованеса Саакяна з вільної боротьби серед чоловіків. У ваговій категорії до 97кг бронзовим призером турніру став студент ІІ курсу Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Данило...

Переглядів: 1791 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Юрій Вовк – срібний призер турніру пам’яті Ігора Первачука серед юніорів Юрій Вовк – срібний призер турніру пам’яті Ігора Первачука серед юніорів Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 У м.Львові на всеукраїнському турнірі з вільної боротьби пам’яті майстра спорту міжнародного класу, чемпіона світу та Європи Ігора Первачука 1 березня 2020р. сильніших виявляли атлети юніорської вікової категорії (вік до 20 років). У ваговій категорії до 57кг срібним призером змагань став учень 11...

Переглядів: 1728 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook