Період публікації:

від

до

Категорія:

На Бродівщині визначено переможця «Олімпійського лелеченя» (фото)

Опубліковано: Середа, 09 березня 2016 

min
max

4 березня у спортивному залі Бродівської гімназії імені Івана Труша відбувся ІІ етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя». Участь у змаганнях взяли команди з Бродівської гімназії ім. І. Труша, Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, Бродівської СЗОШ № 2, Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4.

У програму змагань ввійшли такі види випробувань: презентація команди, рухлива гра «Гопак», біг з м’ячем, гладкий біг, ведення м’яча з обвідкою стійок, естафета «Посадка картоплі» та олімпійська вікторина.

Привітати учасників змагань прийшли: голова Бродівської районної ради Є. Швед, який побажав юним олімпійцям сили духу та злагодженої боротьби; завідувач сектору молоді та спорту Бродівської райдержадміністрації Н. Гудима та методист відділу освіти В. Стецик. Суддями змагань були: Войтко В., Демчук М. та Сурмай Ю.

У напруженій боротьбі перемогу здобула команда Бродівської СЗОШ № 2, друге місце посіла команда Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, третє місце – команда Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4, а команда Бродівської гімназії ім. І. Труша відповідно зайняла четверте місце.

Нагородити та привітати усі дитячі команди випала честь керівнику апарату Бродівської райдержадміністрації М. Роді, яка подякувала учасникам за хвилюючі моменти спортивної боротьби та вручила кращим командам грамоти, а усім учасникам солодкі подарунки, підготовані за сприяння сектору молоді та спорту Бродівської райдержадміністрації.

Таким чином, переможець ІІ етапу змагань – команда Бродівської СЗОШ № 2 представлятиме Бродівщину в обласному етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя», що відбудеться у квітні 2016 року у м. Львові.

Немає коментарів

Схожі статті:

Шкільні спортивні команди Донеччини, Луганщини та Івано-Франківщини гостювали у Львові (фото) Шкільні спортивні команди Донеччини, Луганщини та Івано-Франківщини гостювали у Львові (фото) Опубліковано: Четвер, 10 травня 2018 З ініціативи управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, відділення НОК України у Львівській області й за активної підтримки відповідних структур Донеччини, Луганщини та Івано-Франківщини, дружні контакти між якими тривають вже не перший рік, днями у Львові побували кращі...

Переглядів: 546 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Школярі Львівщини – серед найкращих знавців олімпійського руху Школярі Львівщини – серед найкращих знавців олімпійського руху Опубліковано: П`ятниця, 08 вересня 2017 Команда школярів із Сокаля успішно виступає у Всеукраїнському фіналі спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» - «Olympic Moves», що стартував 6 вересня на базі МДЦ «Артек» у Пущі-Водиці. Фінал Всеукраїнського проекту «Олімпійське лелеченя» зібрав 300 найактивніших школярів команд-переможниць...

Переглядів: 830 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook