Період публікації:

від

до

Категорія:

Оголошено конкурс публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка

Опубліковано: Четвер, 10 березня 2016 

min
max

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує конкурс публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності, який триватиме з 1 березня до 1 травня 2016 року.

Для участі у конкурсі потрібно подати публіцистичні твори, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності та спрямовані на розбудову державотворення і демократизацію українського суспільства.

Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершальному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше, ніж за півроку до їх висунення. Роботи можуть подавати як окремі особи, так і творчі колективи у складі не більше п’яти осіб. Зазначимо, що одна кандидатура не може одночасно висуватися на здобуття Премії з двома і більше творами.

Державний комітет телебачення і радіомовлення України визначить  найкращих у таких номінаціях:

  • за кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації;
  • за кращий твір у телевізійній сфері;
  • за кращий твір у радіомовній сфері;
  • за кращу наукову роботу в інформаційній сфері.

На здобуття Премії потрібно подати:

  • клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора;
  • примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення, копія паспорта (якщо на здобуття Премії висунули колектив – копії паспортів кожного члена колективу).

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України з позначкою (на здобуття Премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності).

Телефон для довідок: (044) 278-86-96.

Положення про Премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності можна знайти на офіційному веб-сайті Держтелерадіо у рубриці "Виставки, конкурси, премії, фестивалі, календар знаменних дат", підрубриці "Премії".

Немає коментарів

Схожі статті:

Проєкт «Дитячі та юнацькі роки І. Франка» Проєкт «Дитячі та юнацькі роки І. Франка» Опубліковано: Понеділок, 24 лютого 2020 Іван Франко – видатна постать в українській історії, літературі, культурі, політиці. Цей незвичний чоловік відомий не лише своєю творчістю, а й сильною громадянською позицією. Мабуть, тому його поезія не втрачає актуальності й у наш час. Учні 4 класу Горішненської ЗОШ І-ІІ ст. Миколаївського району охоче...

Переглядів: 539 Коментарів: 0

Відділи освіти

Учні школи Марії Покрови вивчають життєвий і творчий шлях Івана Франка (фото) Учні школи Марії Покрови вивчають життєвий і творчий шлях Івана Франка (фото) Опубліковано: Понеділок, 10 грудня 2018 Учні школи Марії Покрови вивчають життєвий і творчий шлях Каменяра. Іван Франко народився не у Львові, а в селі Нагуєвичі біля Дрогобича. Проте, без сумніву, Франко — один з найвидатніших львів’ян. Тут він прожив 40 років із 60, які відміряло йому провидіння. Навчався Франко у Львіському університеті,...

Переглядів: 523 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook