Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині виховують юні шахові таланти та підтримують Марію Музичук (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 11 березня 2016 

min
max

Одночасно із матчем на звання чемпіонки світу серед жінок, який в ці дні відбувається на Львівщині, у містах і районах Львівщини тривають заходи з підтримки української шахістки та популяризації шахів серед учнівської молоді. Так, 10 березня у Городоцькому районі у приміщенні спортивно-молодіжного центру відбулись обласні змагання з шахів серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини 2001 року народження та молодших.

Цьогоріч змагатися за звання чемпіона області з шахів приїхали команди з Турки, Ходорова, Стрия, Дрогобича. За перемогу також змагались команди господарів змагань. Змагання відбувалися у п'ять турів по 10 хвилин кожен з додаванням по 10 секунд на кожний хід.

Уже традиційний чемпіонат, який відбувається в межах календарного плану фізкультурно-спортивних заходів Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації, був присвячений матчу Марії Музичук та Хоу Іфань за звання чемпіонки світу з шахів. На початку змагань юним шахістам розповіли про хід матчу, а вони, в свою чергу, виказали побажання перемоги аспірантки Львівського державного університету фізичної культури Марії Музичук у шаховому двобої.

За підсумками боротьби на шахових дошках по 24 очки з 30 можливих набрали команди із Дрогобицької та Городоцької ДЮСШ, проте кращий результат в особистій зустрічі на першій дошці показали спортсмени з Дрогобицького району, які й посіли перше місце. Друге місце у Городоцької ДЮСШ, а третє командне місце вибороли вихованці Стрийської ДЮСШ.

Медалі та грамоти від організаторів першості спортсменам вручив заступник голови Городоцької райдержадміністрації Павло Стахів, який побажав дітям в майбутньому стати гросмейстерами.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові відбулись змагання шахістів з усієї області У Львові відбулись змагання шахістів з усієї області Опубліковано: Вівторок, 10 вересня 2019 Цими вихідними у Львові в приміщенні шахової федерації відбувся обласний чемпіонат з шахів серед юнаків та дівчат віком до 12 років. Позмагатись приїхало понад 70 дітей. Серед юнаків абсолютними чемпіонами стали львів’яни, вихованці ДЮСШ «Дебют». Золото здобув Максим Дубневич, срібло виборов Олександр...

Переглядів: 497 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Юні шахісти змагалися за Кубок Львівської області (фото) Юні шахісти змагалися за Кубок Львівської області (фото) Опубліковано: Понеділок, 02 квітня 2018 Нещодавно у м. Городку за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та обласної федерації шахів відбувся Кубок Львівської області з шахів «Юні таланти». У турнірі взяли участь 144 юних шахістів з різних районів та міст Львівщини. Головний суддя змагань – Андрій...

Переглядів: 474 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook