Період публікації:

від

до

Категорія:

Перші тренінги проекту «Вчителі англійської мови – агенти змін» завершено

Опубліковано: П`ятниця, 11 березня 2016 

min
max

Завершилась перша серія тренінгів у рамках проекту «Вчителі англійської мови – агенти змін». Починаючи з 21 лютого, тренери Британської Ради в Україні працювали зі вчителями, яких було відібрано за результатами відкритого конкурсу в місті Києві, а також Львівській, Волинській, Черкаській, Вінницькій, Чернівецький, Дніпропетровській та Херсонській областях. Загалом 138 вчителів отримали змогу ознайомитись із сучасними методиками викладання англійської мови та новими трендами у навчанні.

На тренінгах обговорювались питання створення мотивації для успішного навчання та викладання, розвиток навиків критичного мислення в учнів, організація проведення уроку, визначення мети та завдань як для учнів, так і для викладачів, складання планів уроків.

«Робота в парах, групах та командах сприяла створенню успішної атмосфери. Технології та методики, які запропонували координатори, дійсно можуть бути успішно застосованими, якщо вчитель стратегічно змалює нову модель викладання і відмовиться від своєї авторитарної ролі. На уроці центром всесвіту є учень, його потреби, його завдання і його мета. Вчитель лише допомагає учневі, показує можливі напрямки і додає йому віри у себе», – розповіла учасник проекту, вчитель англійської мови зі Львова Світлана Матис.

«Я вже застосувала нові підходи та методи навчання англійської мови на своїх уроках у 5-9 класах і одразу побачила результат – піднесення, зацікавленість, активність, щасливі дитячі обличчя, побажання, щоб наступні уроки були такі ж цікаві», – поділилася своїми враженнями вчитель з міста Христинівка Чернівецької області Галина Данилевська.

До кінця навчального року вчителі, що пройшли курс навчання та повернулись до шкіл, будуть працювати за новими методиками – проводити відкриті уроки та тренінги для своїх колег. Тренери Британської Ради будуть відвідувати навчальні заклади, в яких працюють «агенти змін», допомагати та спостерігати за їх роботою.

Вчителів, що покажуть найкращі результати, буде запрошено на другу тренінгову сесію, яка відбудеться в серпні. Метою її буде поглиблення і вдосконалення отриманих знань, після чого «агенти змін» отримають статус повноцінних самостійних тренерів.

За інформацією громадської ініціативи «Go Global»

Немає коментарів

Схожі статті:

Вчителі англійської мови як агенти змін Вчителі англійської мови як агенти змін Опубліковано: Вівторок, 23 серпня 2016 З 7 по 14 серпня у Львові тривали тренінги для вчителів англійської мови, які є учасниками проекту «Вчителі англійської мови - агенти змін», ініційованого Міністерством освіти і науки України, громадською ініціативою «Go Global» та Британською Радою в Україні. Метою цього проекту є покращити якість навчання...

Переглядів: 5388 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Т. Г .Шевченко - великий  співець України Т. Г .Шевченко - великий співець України Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 Т. Г. Шевченко - великий  співець   України.6 березня у 3 класі Золотковицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Мостиського району під керівництвом учителя Лабик М.В. було проведено навчальний проект "Т. Г.Шевченко - великий  співець України". Учні активно брали  участь у розробці проекту: шукали...

Переглядів: 2757 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook