Період публікації:

від

до

Категорія:

Зустріч винахідників та раціоналізаторів з учнями ВПУ № 20 (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 11 березня 2016 

min
max

Львівський державний Будинок техніки (ЛДБТ) традиційно проводить із учнями ПТНЗ освітню діяльність в сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення таких заходів – підтримка обдарованих дітей; популяризація досягнень учнів з науково-технічної, пошуково-конструкторської, дослідницької діяльності, а також раціоналізації та винахідництва; залучення учнівської молоді до різноманітних напрямків науково-технічної творчості; сприяння творчому, інтелектуальному і технічному розвитку учнівської молоді, організація змістовного дозвілля дітей та юнацтва, підвищення інтересу до технічної творчості.

У четвер, 10 березня, чергова зустріч відбулася у ВПУ № 20, яке традиційно відзначається своїми досягненнями у технічній творчості. Даний захід зібрав близько 50 талановитих учнів, які під час навчального процесу та на дозвіллі проявляють велике зацікавлення до раціоналізації та винахідництва.

Із вступним словом до присутніх звернувся заступник директора з НМР ЛДБТ Бойко Богдан Петрович, який акцентував увагу учнівської молоді на важливості розвитку технічної творчості в наш час та зупинився на діяльності технічних гуртків в навчальних закладах ПТО Львівщини.

Завідувач відділом ЛДБТ Войтюк Володимир Володимирович розповів про компанії Microsoft, Apple та цікаві факти про комп’ютери.

З доповіддю про значення творчості в нашому житті до присутніх звернулася кандидат педагогічних наук Сліпчишин Лідія Василівна, яка розповіла про важливість нових ідей в українській промисловості.

Поділився своїм досвідом з підростаючим поколінням член Львівського Клубу винахідників Говда Любомир Васильович.

Наступним пунктом програми зустрічі стала демонстрація фільму «Українці – геніальний народ», який був присвячений українським винахідникам, що увійшли в історію людства завдяки своїм досягненням.

Після закінчення перегляду стрічки практичний психолог Будинку техніки Сайка Оксана Іванівна завершила програму зустрічі розповіддю про значення психологічних факторів в діяльності винахідників та раціоналізаторів.

Захід викликав велику цікавість в учнівської молоді, оскільки він пройшов в атмосфері жвавого обговорення між винахідниками та учнями.

Львівський державний Будинок техніки висловлює подяку адміністрації ВПУ № 20 за можливість зустрітися з обдарованою учнівською молоддю цього навчального закладу.

Немає коментарів

Схожі статті:

У навчальних закладах м. Львова проводяться зустрічі з винахідниками та раціоналізаторами (фото) У навчальних закладах м. Львова проводяться зустрічі з винахідниками та раціоналізаторами (фото) Опубліковано: П`ятниця, 17 березня 2017 Львівський державний Будинок техніки традиційно проводить із учнями ПТНЗ освітню діяльність у сфері винахідництва та раціоналізації. Зокрема, у вівторок, 14 березня, у Львівському вищому професійному політехнічному училищі відбулася зустріч із заслуженими винахідниками та раціоналізаторами України. Цей...

Переглядів: 627 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Зустріч винахідників та раціоналізаторів з учнями Львівського ВПУ комп’ютерних технологій та будівництва (фото) Зустріч винахідників та раціоналізаторів з учнями Львівського ВПУ комп’ютерних технологій та будівництва (фото) Опубліковано: П`ятниця, 10 лютого 2017 Львівський державний Будинок техніки проводить з учнями професійно-технічних навчальних закладів освітню діяльність у сфері винахідництва та раціоналізації. Чергова зустріч відбулася 7 лютого у Львівському вищому професійному училищі комп’ютерних технологій та будівництва. Технічна творчість учнів...

Переглядів: 1081 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook