Період публікації:

від

до

Категорія:

Мешканців Львівщини запрошують до участі в конкурсі аудіозаписів про Європу

Опубліковано: Субота, 12 березня 2016 

min
max

Представництво Європейського Союзу в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки України запрошує до участі у Конкурсі аудіозаписів на тему ЄС.

Конкурс складається з трьох головних номінацій:

  • Найкращий аудіоподкаст (вік учасників – від 22 до 30 років);
  • Найкраща пісня (вік учасників – від 16 до 30 років);
  • Найкраща аудіовікторина (вік учасників – від 16 до 30 років).

Щоб стати учасником конкурсу, потрібно до 25 квітня записати подкаст, пісню, аудіовікторину, завантажити роботу на сервіс https://soundcloud.com, після чого необхідно зареєструватися на сайті http://euroquiz.org.ua та надіслати посилання на свою роботу.

З 26 квітня до 31 травня незалежні члени журі прослухають усі роботи і оберуть три найкращі. Переможця буде оголошено до 15 червня.

У червні, під час церемонії нагородження, автори трьох найкращих аудіоробіт отримають призи.

За додатковою інформацією звертайтеся за тел.: (044) 592-86-69, 093-525-83-34, або пишіть на e-mail: ask@euroquiz.org.ua.

Зазначимо, що проект «ЄС: вибір української молоді» є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні. Виконавець проекту – ГО «Молодіжна Альтернатива». Проект підтримують Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.

Немає коментарів

Схожі статті:

Триває прийом робіт на конкурс фото «ЄС: вибір української молоді» Триває прийом робіт на конкурс фото «ЄС: вибір української молоді» Опубліковано: П`ятниця, 11 березня 2016 Представництво Європейського Союзу в Україні проводить прийом робіт для участі у конкурсі фото «ЄС: вибір української молоді». Учасниками конкурсу можуть бути громадяни України віком від 16 до 30 років. Вимоги до фото: Фото має бути оригінальним без використання чужих матеріалів; Приймаються...

Переглядів: 11822 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook