Період публікації:

від

до

Категорія:

Вчителі англійської мови поділяться досвідом на Всеукраїнському фестивалі

Опубліковано: Понеділок, 14 березня 2016 

min
max

У рамках реалізації ініціативи Президента України щодо проголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні у період з 10 березня до 10 червня в режимі он-лайн відбуватиметься Всеукраїнський фестиваль-огляд кращого досвіду роботи з навчання англійської мови у дошкільних навчальних закладах «Hello English».

Мета заходу: забезпечення якісної реалізації варіативної складової Базового компонента дошкільної освіти у частині навчання дітей іноземних мов, активізація освітньої роботи дошкільних навчальних закладів із зазначеного напряму, виявлення і популяризація перспективного педагогічного досвіду, інноваційних освітніх технологій.

До участі у фестивалі-огляді запрошуються педагоги дошкільних навчальних закладів (навчально-виховних комплексів) різних типів і форм власності. Матеріали подаються на платформу проведення заходу – Освітній портал «Педагогічна преса».

Подані матеріали братимуть участь у відкритому голосуванні до 10 червня 2016 року включно. Проголосувати можна один раз за будь-якій дошкільний навчальний заклад із будь-якого регіону України.

З Інструкцією щодо розміщення матеріалів та порядку голосування можна ознайомитись за посиланням: http://pedpresa.ua/festival-3 (тел. для довідок: (044) 456-37-11 – видавництво «Педагогічна преса»).

Кращі матеріали фестивалю-огляду будуть презентовані під час проведення заходів з відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля 23 вересня 2016 року.

Немає коментарів

Схожі статті:

Вшанування Дня народження Тараса Григоровича Шевченка в закладах дошкільної освіти міста Борислава Вшанування Дня народження Тараса Григоровича Шевченка в закладах дошкільної освіти міста Борислава Опубліковано: Четвер, 14 березня 2019 Березневими днями в усіх закладах дошкільної освіти урочисто відзначили 205-річницю від дня народження геніального поета Тараса Григоровича Шевченка. З великою любов’ю і теплотою вшанували Великого Кобзаря в бориславському ДНЗ №6 (зав.Н.Мінів) та ДНЗ №20 (зав.Н.Іванишин). Відбулися святкові ранки з участю...

Переглядів: 426 Коментарів: 0

Відділи освіти

У дитсадках області створять майже 2 тисячі 300 додаткових місць У дитсадках області створять майже 2 тисячі 300 додаткових місць Опубліковано: Вівторок, 30 жовтня 2018 Про це 29 жовтня під час апаратної наради повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій. Відтак, на території Львівської області планують створити ще 723 додаткових місця у дошкільних навчальних закладах до кінця року. «У минулому році ми створили 2 тисячі 916...

Переглядів: 510 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook