Період публікації:

від

до

Категорія:

"Галицькі сенсації. Легенди старого Львова"

Опубліковано: Середа, 16 березня 2016 

min
max

Існує легенда старого Львова, у часи, коли Україна не маючи своєї власної держави, проте в серцях українських патріотів завжди майорів синьо-жовтий прапор, тому раз в рік, на початку весни лідери учнівського самоврядування влаштовували бал, і за масштабами це були справжні Галицькі сенсації, адже на цьому заході можна було побачити весь цвіт української еліти 20-30-х рр ХХст.

На цьогорічному балу були присутні такі гості, як Сівокозова Людмила Артемівна та Савчин Юрій Володимирович (головні спеціалісти департаменту освіти та науки ЛОДА), Чура Галина Михайлівна - заступник директора КЗ ЛОР “Львівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді”, Андрій Пилипович Пиріжок, соліст оркестру Львівської Національної опери та балету імені Соломії Крушельницької, керівник та дерегент духового оркестру “Оброшин ПАРК”, Оксана Качмар - керівник підрозділу з організації виховної роботи студентів Львівського Національного Аграрного університету, Людмила Кобак - Коротєєва керівник зразкового ансамблю сучасного естрадного танцю "ЛЕЛІС" (с.Новий Яричів),  Ірина Шовак - засновник та керівник танцювального колективу ВІВА ДЕНС, Андрій Очкусь - співак, композитор, автор та виконавець пісень.

Своєю майстерністю гостей заходу вразили такі майбутні зірки світової та української естради:

  • Музичний колектив духового оркестру “Оброшин Парк”
  • Танцювальний колектив ВІВА ДЕНС (за участю курсантів Національної Академії Сухопутних Військ ім Гетьмана Петра Сагайдачного)
  • Зразковий ансамблю сучасного естрадного танцю "ЛЕЛІС" (с.Новий Яричів)
  • Христина Мозуль, студентка Львівського Національного Аграрного університету
  • Михайло Іващенко, студент Львівського Національного Аграрного університету
  • Трубич Мар'яна студентка Львівського Національного університету ім І.Франка
  • Юрин Руслан, студент Львівського Національного медичного університету ім.Данила Галицького
  • Соломія Голяк, студентка Львівського Національного університету ім І.Франка
  • Марія Чорнобай, учениця ЗОШ №42 м.Львова.

Президенські пари районних, регіональних та міських учнівських парламентів області мали змогу під мелодійний вальс позмагатися за звання “Король та королева балу”. Так за рішенням журі за результатами конкурсу в рамках культурно-масового заходу "Бал лідерів учнівського самоврядування Львівщини "Галицькі сенсації. Легенди старого Львова" у номінації "Король та королева балу" перемогу здобули: Богдан Стемковський (президент Сокальського регіонального учнівського парламенту) та Анна Жищинська (президент учнівського парламенту Сихівського району міста Львова). Також в рамках заходу діяв фотоконкурс на найкраще фото “Ретро 20-30-х рр ХХ ст”. За яким перемогу здобула президент учнівського парламенту Галицького району м.Львова - Марія Цінцадзе разом з Володимиром Пригодою, за що дістали гарні та вишукані подарунки.

Робоча група Львівського обласного учнівського парламенту висловлює щиру подяку тим, хто допоміг в організації даного заходу, а саме :

  • Департаменту освіти та науки Львівської облдержадміністрації;
  • Львівському обласному центру науково технічної творчості учнівської молоді;
  • Добрянському Андрію Ярославовичу, депутату Пустомитівської районної ради;
  • Андрущенко Андрію Олксандровичу - голові Старояричівської сільської ради;
  • Кулику Роману Дмитравичу - голові Новояричівської селишної ради;
  • Кучерепі Марії Іванівні - приватний підприємець, власниця магазину “Мальви”

а також усім хто був присутній на цьому заході.

Немає коментарів

Схожі статті:

День пам’яті жертв політичних репресій День пам’яті жертв політичних репресій Опубліковано: Вівторок, 23 травня 2017 21 травня у Львові відзначили  День пам’яті жертв політичних репресій. Біля пам’ятника Жертвам комуністичних злочинів (пл. Шашкевича). Керівництво обласної державної адміністрації, обласної ради, Львівської міської ради та представники громадськості поклали квіти та лампадки. Духовенство провело екуменічну...

Переглядів: 977 Коментарів: 0

Учнівське та студенське самоврядування

«Пам'ять це час, який може безслідно зникнути» «Пам'ять це час, який може безслідно зникнути» Опубліковано: Четвер, 18 травня 2017 Пам’ять. Це не просто частина історії. Пам’ять – це наша совість, біль, наша гордість. Пам’ять про наших дідів, батьків і старших братів, пам’яті вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися, пам’ять про тих, хто поліг смертю хоробрих, всіх, чиї серця обпалила Друга світова війна. Так 8 травня...

Переглядів: 867 Коментарів: 0

Учнівське та студенське самоврядування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook