Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівський кооперативний коледж економіки і права запрошує на День відкритих дверей

Опубліковано: Середа, 16 березня 2016 

min
max

У суботу, 26 березня, у Львівському кооперативному коледжі економіки і права (вул. Клепарівська, 11) відбудеться День відкритих дверей. Початок заходу – об 11.00 год.

Розпочнеться захід із презентацій спеціальностей студентами коледжу. Всі присутні матимуть змогу переглянути презентаційний фільм про навчальний заклад, інформаційні тематичні стенди, оглянути матеріально-технічну базу коледжу, зокрема навчальні аудиторії та лабораторії, майстерні, студентські гуртожитки, їдальню, отримати рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали профорієнтаційного характеру. Окрім того, студенти спеціальностей проведуть презентаційні майстер-класи.

Також представники циклових комісій коледжу дадуть відповіді на запитання майбутніх абітурієнтів та їх батьків, більш детально поінформують за окремими напрямами підготовки фахівців, за якими здійснюється набір студентів на 2016/2017 навчальний рік за денною та заочною формою навчання (згідно нового Переліку галузей знань та спеціальностей 2015 року)

На базі базової середньої освіти денної форми навчання вступні випробування проводитимуться відповідно до вимог та правил прийому абітурієнтів до ВНЗ I-II р.а. Зараховуватимуться до коледжу за співбесідою також і випускники професійно-технічних закладів на скорочений термін навчання, які мають повну загальну середню освіту.

Студентів коледжу забезпечують гуртожитком. Випускникам надається право продовження навчання у вищих навчальних закладах м. Львова та України за профілем здобутої спеціальності та скороченим терміном; вони одержують робітничі професії та проходять навчання для отримання посвідчення водія. В коледжі діють курси, які згодом будуть корисні студентові в житті. Майбутні студенти ставлять запитання про особливості цьогорічного вступу, необхідні документи для вступу та отримують вичерпні відповіді від членів приймальної комісії коледжу, які сподіваються, що їх інформація допоможе зробити правильний вибір для майбутньої професійної діяльності кожного.

З детальною інформацією можна ознайомитися на сайті коледжу: www.ccej.lviv.ua, або за тел.: (032) 233-31-35, 233-31-41, 233-33-88.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели День відкритих дверей У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели День відкритих дверей Опубліковано: Вівторок, 21 травня 2019 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся День відкритих дверей. Цьому передувала значна профорієнтаційна робота представниками приймальної комісії: виїзди адміністрації та викладачів до шкіл районів Львівської області, оголошення в пресі, транспорті, на радіо, сайті коледжу. Вибір...

Переглядів: 583 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели День відкритих дверей У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели День відкритих дверей Опубліковано: П`ятниця, 05 квітня 2019 Вибір фаху – не просте завдання, яке потрібно вирішити, щоб у майбутньому бути корисними суспільству і потрібними в рідній Україні. У ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» відбувся День відкритих дверей, на якому була можливість визначитися зі своїм майбутнім та знайти однодумців. Мета...

Переглядів: 422 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook