Період публікації:

від

до

Категорія:

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права пройшли курси підвищення кваліфікації (фото)

Опубліковано: Четвер, 17 березня 2016 

min
max

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права, при сприянні Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та підтримки Львівської обласної спілки споживчих товариств, пройшли курси підвищення кваліфікації для викладачів ВНЗ І-ІІ р.а. на базі Технологічного коледжу ДВНЗ «Національний лісотехнічний університет України».

Курси проводились Центральним інститутом післядипломної педагогічної освіти ДВНЗ «Університет менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України»

У процесі навчання викладачі коледжу ознайомились з такими цікавими темами, як «Управління змінами в освітніх організаціях», «Психологічні умови управління конфліктами в освітніх організаціях», «Поняття "кар'єра" та самоуправління кар'єрою», «Технології тайм-менеджменту в професійній діяльності викладачів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації» та інші.

За час навчання опрацювали такі модулі: основні тенденції розвитку освіти в умовах модернізації, нормативно-правове забезпечення функціонування ВНЗ, проблеми та забезпечення якості вищої освіти, психологічні особливості організації навчального процесу в ВНЗ І-ІІ рівня акредитації, оптимізація організації навчального процесу в ВНЗ І-ІІ рівня акредитації шляхом застосування ІКТ.

Кожен слухач курсів підвищення кваліфікації написав випускну роботу, в якій показав результат самостійної науково-дослідницької діяльності, узагальнив, оновив та розширив свої теоретичні знання, удосконалив свої практичні уміння з обраної теми, розробив й упровадив інноваційні педагогічні технології, набув дослідницьких навичок, обґрунтовував модель власної професійної діяльності та її результативність в навчально-виховному процесі. По завершенні курсів підвищення кваліфікації відбувся відкритий захист випускної роботи, на якому кожен викладач мав можливість поділитись свої досвідом та показати знання, отримані на курсах.

Захист випускових робіт урочисто відкрила заступник директора ЦІППО, доц. Оліфіра Лариса Миколаївна.

На захисті були присутні доц. Пащенко Ольга Василівна, доц. Нежинська Олена Олександрівна, завідувач навчального відділу ЦІППО, ст. викл. Гордієнко Наталія Василівна. В онлайн-режимі в комісії захисту випускових робіт працювали: доц. Кондратова Л.Г., доц. Дивак В.В., доц. Любченко Н.В., ст. викл. Козенко Р.В. Комісія відзначила високий фаховий рівень слухачів курсів підвищення кваліфікації.

Після успішного захисту своїх наукових доробок відбулось урочисте вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації викладачам представниками Центрального інституту післядипломної педагогічної освіти ДВНЗ «Університет менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України». Заступник директора ЦІППО, доц. Оліфіра Лариса Миколаївна звернулась до слухачів із побажаннями здоров'я, творчих успіхів, наснаги в роботі та нових професійних здобутків. Слухачі висловили слова вдячності організаторам виїзних курсів у м. Львові та взаємні ширі побажання Центральному інституту післядипломної педагогічної освіти ДВНЗ «Університет менеджменту освіти НАПН України».

Викладі навчального закладу отримали практичні навики, які будуть втілювати у своїй педагогічній діяльності, та незабутні враження від спілкування з викладачами курсів підвищення кваліфікації.

Рада директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області також висловлює вдячність Центральному інституту післядипломної педагогічної освіти ДВНЗ «Університет менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України» за організацію курсів підвищення кваліфікації викладачів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівщини на базі Технологічного коледжу ДВНЗ «Національний лісотехнічний університет України».

Матеріал підготував Михайло Голубка, голова циклової комісії фінансів та кредиту, викладач вищої категорії Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Творчий пошук студентів – курс на ефективність та якість освіти (фото) Творчий пошук студентів – курс на ефективність та якість освіти (фото) Опубліковано: П`ятниця, 20 травня 2016 Викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права (голова циклової комісії Маньків Олена) організували шосту студентську науково-пошукову конференцію на тему: «Творчий пошук студентів – курс на ефективність та якість освіти». «Світ, який нас...

Переглядів: 4256 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам’ять Великого Кобзаря (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам’ять Великого Кобзаря (фото) Опубліковано: Середа, 16 березня 2016 Пройшли десятиліття з того часу, коли на українській землі народився Тарас Григорович Шевченко… У березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу, якому минуло 202 роки з дня народження. Нещодавно з цієї нагоди у Львівському кооперативному коледжі економіки і права був проведений захід...

Переглядів: 11036 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook