Період публікації:

від

до

Категорія:

На Погулянці триває проект «50 кроків до успіху» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 18 березня 2016 

min
max

У рамках проекту «50 кроків до успіху» у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини триває Тиждень журналістики, раннього естетичного розвитку дитини, кобзарського мистецтва, краєзнавчої діяльності, який переповнений різноманітними імпрезами і відкритими заходами.

Так, 17 березня на Погулянку з усіх куточків міста та області з'їжджалися маленькі журналісти, митці, фольклористи і туристи.

Ранок розпочали образотворці, котрі зібрали в ЦТДЮГ незлічену кількість митців на конкурс «Таланти твої, Україно!», який ось вже другий день відбувається у залах позашкільного закладу. Зазначимо, що цьогоріч на конкурс прибуло вдвічі більше учасників, ніж зазвичай.

Далі мистецьке життя продовжилося в приміщенні танцювального залу, де студія «Равлик» спільно з кобзарями приготувала унікальну мистецьку програму фольклорного характеру – музикою, піснею і обрядовими композиціями вітали весну і птахів.

Зал «тріщав по швах», а ці творчі «тріщини розповзались» у вигляді презентацій в інших приміщеннях – журналісти презентували свій доробок і досягнення, навчаючи майстерності володіти словом і пером «від гусака»; відділ організаційно-масової роботи організував мандрівку у Карпати, презентуючи унікальні й неповторні куточки «грізних» гір, які дихають і співають.

Також цього тижня на гостей Центру творчості дітей та юнацтва Галичини чекають нові враження, адже цими вихідними, 19-20 березня, відбудеться фестиваль з нагоди 105-ї річниці від дня народження генія гуцульської хореографії Ярослава Чуперчука. На фестивалі представлять свою майстерність кращі танцювальні колективи Львівщини. Графік роботи фестивалю: субота – 14.00 год.; неділя – гала-концерт – 16.00 год.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

На Погулянці у Львові стартує проект «15 подихів весни» На Погулянці у Львові стартує проект «15 подихів весни» Опубліковано: Вівторок, 27 лютого 2018 Центр творчості дітей та юнацтва Галичини «Погулянка» м. Львова розпочинає 1 березня масштабний мистецько-спортивно-творчо-розважальний проект «15 подихів весни», який дозволить сформувати новий погляд на позашкілля та окреслити перспективи розвитку задля майбутнього молоді. Організатори запрошують...

Переглядів: 574 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Центр творчості дітей та юнацтва Галичини запрошує школярів у літні табори Центр творчості дітей та юнацтва Галичини запрошує школярів у літні табори Опубліковано: Вівторок, 06 Червня 2017 У червні 2017 року Центр творчості дітей та юнацтва Галичини запрошує школярів у літні табори. 26 травня – 9 червня Танцювальний табір «Віка-данс» Профільний табір з бальних танців. У програмі табору – вправи на витривалість, вправи на гнучкість (фітнес), танцювальні лекції (європейська, латиноамериканська...

Переглядів: 1317 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook