Період публікації:

від

до

Категорія:

Школярі зі Львівщини зайняли друге місце на Всеукраїнському турнірі юних натуралістів

Опубліковано: Вівторок, 29 березня 2016 

min
max

У Києві Національний еколого-натуралістичний центр за підтримки Київського енергетичного агентства провів ІІІ Всеукраїнський турнір юних натуралістів, на якому команди позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів змагалися у вмінні вирішувати дослідницькі природничо-наукові проблеми, переконливо представляти свої рішення та відстоювати їх у наукових дискусіях.

Цього року участь у фіналі змагань взяли команди Дніпропетровської, Одеської, Львівської, Житомирської, Харківської та Сумської областей.

За рішенням журі І місце виборола команда «G7» навчально-виховного комплексу «Гімназія № 7 – спеціалізована школа І ст. з поглибленим вивченням англійської мови» та комунального позашкільного навчального закладу «Одеський еколого-натуралістичний центр «Афаліна».

ІІ місце посіла команда «НІКА» Сопошинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. та Великогрибовицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Жовківського району Львівської області.

ІІІ місце отримала команда «Фенікс» Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 10 Сумської області.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook