Період публікації:

від

до

Категорія:

"Прапор нашої пошани і подяки" воїнам АТО

Опубліковано: Середа, 06 квітня 2016 

min
max

"Немає іншої країни, немає іншого Дніпра.." Так і немає інших кольорів прапору України і немає інших Героїв у нас.

4 квітня відбулося відкриття мікропроекту "Прапор нашої пошани і подяки, що діє у рамках освітньо- виховного проекту “ З вірою у перемогу - з поглядом у майбутнє”. Ініціатором даного проекту виступає Львівський обласний учнівський парламент, що діє на базі КЗ ЛОР “Львівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді”. Всі заходи у рамках проекту здійснюються за підтримки департаменту освіти та науки Львівської ОДА.
Цей мікропроект спрямований не лише на сприяння патріотичного виховання та розвитку громадсько-активної особистості, здатної до самотворення та розбудови національно-культурних традицій Батьківщини, а в першу чергу на вшанування справжніх Героїв України, що життям оберігають наш спокій.

Внаслідок реалізації мікропроекту буде створено прапор, який стане символом подяки Героям України за свій вклад у відновлення та збереження суверенітету України.

У самому серці Львова, на площі перед пам'ятником Т. Шевченка відбулося передача прапору. Так головний спеціаліст департаменту освіти та науки Львівської ОДА — Савчин Юрій Володимирович передав “Прапор подяки та пошани” президентові Львівського обласного учнівського парламенту —Юрію Домбровському, який у свою чергу передав цю місію учнівському парламенту Галицького району м. Львова, а саме президентові — Марії Цінцадзе. Варто наголосити, що захід був підготовлений активом учнівського парламенту Галицького району м.Львова спільно з президією та робочою групою Львівського обласного учнівського парламенту (за підсумками роботи учнівський парламент Галицького району є найкращим районним парламентом у місці Львові, тому не випадково він був залучений до відкриття такого почесного заходу). На заході був присутній воїн АТО, морський офіцер, капітан ІІ рангу запасу ВМС ЗС України, заступник голови Спілки офіцерів України в Севастополі, громадський діяч, журналіст, актор, режисер,  боєць батальйону "Айдар"— Тимур Баротов. Освячена прапора провів військовий капелан храму Святих Апостолів Петра і Павла - отець Юрій Цюпка.

У рамках мікропроекту відбудеться передача державного стягу України, зі словами подяки, серед президентів районних, регіональних, міських та обласного парламентів Львівщини. Мікропроект передбачає проведення тематичних культурно-патріотичних вечорів з залученням сімей загиблих воїнів АТО а також Героїв Небесної Сотні.

Мікропроект завершиться 22 червня 2016 року у День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. “Прапор пошани та подяки” передасть учнівський парламент м.Червоноград (найкращий міський учнівський парламент Львівської області) президентові Львівського обласного учнівського парламенту. У день передачі державної символіки планується проведення патріотичного культурно-масового заходу. Згодом “Прапор пошани” бійці АТО відвезуть на передову, де наші захисники зможуть побачити символ подяки від освітян та учнівської молоді Львівщини.

Джерело : Анна Терещук (координатор ЛОУП)

 

 

 

 

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

День пам’яті жертв політичних репресій День пам’яті жертв політичних репресій Опубліковано: Вівторок, 23 травня 2017 21 травня у Львові відзначили  День пам’яті жертв політичних репресій. Біля пам’ятника Жертвам комуністичних злочинів (пл. Шашкевича). Керівництво обласної державної адміністрації, обласної ради, Львівської міської ради та представники громадськості поклали квіти та лампадки. Духовенство провело екуменічну...

Переглядів: 977 Коментарів: 0

Учнівське та студенське самоврядування

«Пам'ять це час, який може безслідно зникнути» «Пам'ять це час, який може безслідно зникнути» Опубліковано: Четвер, 18 травня 2017 Пам’ять. Це не просто частина історії. Пам’ять – це наша совість, біль, наша гордість. Пам’ять про наших дідів, батьків і старших братів, пам’яті вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися, пам’ять про тих, хто поліг смертю хоробрих, всіх, чиї серця обпалила Друга світова війна. Так 8 травня...

Переглядів: 867 Коментарів: 0

Учнівське та студенське самоврядування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook