Період публікації:

від

до

Категорія:

Учнівську молодь запрошують до участі у конкурсі пам'яті Івана Франка

Опубліковано: Вівторок, 12 квітня 2016 

min
max

Департамент освіти і науки облдержадміністрації та Львівська обласна Мала академія наук проводять обласний заочний конкурс «Якби ти знав, як много важить слово…», присвячений 160-річчю від дня народження та 100-річчю пам’яті Івана Франка. До участі у конкурсі запрошуються учні 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, учні (студенти) відповідного віку професійно-технічних, позашкільних і вищих навчальних закладів І-ІІ р.а.

«Конкурс проводиться з метою вшанування творчої спадщини Івана Франка, формування умінь і навичок літературної та дослідницької діяльності учнівської молоді, підтримки талановитої молоді та творчої праці педагогів», – повідомила директор департаменту Олександра Небожук.

Кожен учасник має право представити на конкурс лише одну реферативну або дослідницьку роботу на визначену організаційним комітетом тематику.

Конкурсні матеріали приймаються до 16 травня на адресу: 79000, м. Львів, вул. Коперника, 42, КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук», кімн. 26.

Результати конкурсу буде підведено до 25 травня. Переможці отримають дипломи департаменту освіти і науки ЛОДА та цінні подарунки.

Ознайомитися з положенням про конкурс можна ТУТ.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

«Стежками Каменяра»: львівський школяр отримав нагороду від онука Івана Франка «Стежками Каменяра»: львівський школяр отримав нагороду від онука Івана Франка Опубліковано: Вівторок, 05 Червня 2018 З нагоди відзначення ювілейних дат, пов’язаних з ім’ям видатного українського письменника, поета, публіциста, держслужбовця світового масштабу Івана Яковича Франка, цього року вперше проводився Всеукраїнський учнівський літературно-мистецький конкурс «Стежками Каменяра». Днями у Києві біля погруддя...

Переглядів: 509 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Школярів запрошують до участі в літературно-мистецькому конкурсі «Стежками Каменяра» Школярів запрошують до участі в літературно-мистецькому конкурсі «Стежками Каменяра» Опубліковано: Четвер, 21 грудня 2017 Міністерство освіти і науки України, БО «Міжнародний фонд Івана Франка» та ГО «Львівське товариство у м. Києві» оголошують Всеукраїнський учнівський літературно-мистецький конкурс «Стежками Каменяра». Метою конкурсу є посилення творчої мотивації у вивченні учнями закладів загальної середньої освіти...

Переглядів: 1068 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook