Період публікації:

від

до

Категорія:

Підвищення професійного рівня вчителів англійської на конференції IATEFL

Опубліковано: Середа, 13 квітня 2016 

min
max

8 та 9 квітня вчителі англійської мови з усієї України поділилися ідеями про свою професійну діяльність та обмінялися досвідом на інтерактивних тематичних сесіях під час 21 щорічної конференції Міжнародної асоціації вчителів англійської мови як іноземної (IATEFL). Подія організована Українським відділенням IATEFL у партнерстві з Британською Радою в Україні.

Щорічно конференція IATEFL забезпечує можливості для професійного спілкування вчителів англійської мови. Цьогорічна конференція IATEFL проходила у рамках оголошеного Президентом України Року англійської мови в Україні. Завдяки презентаціям і семінарам закордонних та українських колег вчителі англійської поглибили свої знання щодо використання цифрових технологій у навчальному процесі, планування занять, оцінювання мовних навичок, підготовки до іспитів, технік введення нового словникового запасу та граматики в мовлення, діалогових та креативних підходів до викладання англійської. У заході взяли участь директор Британської Ради в Україні Саймон Вільямс, заступник Посла Сполученого Королівства Великої Британії в Україні Хелен Фейзі, президент Міжнародної асоціації вчителів англійської мови як іноземної (IATEFL) Марджері Розенберг та заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей.

Викладачі англійської мови Британської Ради Ярослав Роготський, Вікторія Воронко і Людмила Єжаченко провели семінари для учасників конференції. Ярослав Роготський поділився практичними ідеями щодо способів знайомства студентів на уроці, побудови команди та проведення розважальних активностей. Вікторія Воронко розкрила тему зворотного зв’язку після проведення уроку, завдяки чому учасники дізналися про його роль та способи надання, а також навчилися підбирати найбільш вдалі типи зворотного зв’язку для своїх занять. На семінарі Людмили Єжаченко вчителі поділилися ідеями щодо найбільш дієвих способів повторення матеріалу для дітей шкільного віку, які потребують мінімальної підготовки та можуть бути адаптовані для групи будь-якого рівня.

Менеджер проектів з англійської мови у Британській Раді Жанна Севастьянова провела презентацію проекту «Англійська мова для університетів». Завдяки наданій інформації викладачі вищих навчальних закладів дізналися про можливості розвитку, які Британська Рада пропонує українським вишам нелінгвістичного спрямування.

Більше інформації про події у галузі викладання та вивчення англійської мови можна знайти на веб-сайті Британської Ради в Україні (http://www.britishcouncil.org.ua) та мікросайті, присвяченому Року англійської мови в Україні (http://www.britishcouncil.org.ua/year-of-english).

Немає коментарів

Схожі статті:

Українська школа в умовах гострих викликів XXI ст. (фото) Українська школа в умовах гострих викликів XXI ст. (фото) Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 7 лютого 2020 року педагоги КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» Дацко Н.Б., Гірна У.Є., Юрків Р.С., Захаревич О.Т. взяли участь у Першій Всеукраїнській педагогічній різдвяній конференції на тему: «Українська школа в умовах гострих викликів XXI...

Переглядів: 1160 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Запрошуємо до участі в науково-практичній конференції «Національна ідентичність як проблема науки й освіти» Запрошуємо до участі в науково-практичній конференції «Національна ідентичність як проблема науки й освіти» Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 12 березня у Києві, в рамках Одинадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та виставки освіти за кордоном «World Edu», відбудеться науково-практична конференція «Національна ідентичність як проблема науки й освіти». Мета конференції: визначення наукових основ та практичних способів розв’язання...

Переглядів: 699 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook