Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові відкриють Українську академію лідерства (фото)

Опубліковано: Середа, 13 квітня 2016 

min
max

Вже у вересні у Львові розпочне роботу Українська академія лідерства, де зможуть навчатися випускники шкіл з усіх регіонів України.

Як розповіли організатори, академія не надає дипломів, тут немає оцінок, а студенти навчаються від 7 години ранку і до 22 з понеділка до суботи. Студенти вчитимуться в академії 10 місяців, проживатимуть в освітньому кампусі, займатимуться спортом, мандруватимуть Україною. Основними критеріями відбору до академії є бажання навчатись та змінювати країну. За підтримки Western NIS Enterprise Fund наступного року в Україні відкриться вже шість академій лідерства, а до 2025 року – 20.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка подякував організаторам школи лідерства за формування команди успішних людей.

«Справжні лідери зараз вкрай потрібні державі, – зазначив Олег Синютка. – Я переконаний, що скоро на Львівщині ми будемо мати об’єднання талановитих успішних людей, які хочуть і можуть змінювати життя в країні дуже швидкими темпами. Випускники школи лідерства – це стандарт якості та успіху, і ці стандарти будуть на Львівщині».

Нагадаємо, унікальний проект Українська академія лідерства розпочав роботу в Україні ще у вересні минулого року, в Києві. Перший експериментальний рік пройшов вдало: 39 випускників шкіл отримали нагоду навчатись у найкращих викладачів України, серед яких професор Ярослав Грицак, Павло Шеремета, Михайло Винницький, Сергій Гвоздьов, Юнона Лотоцька, Віктор Зотов, Наталія Попович та багато інших. Предмети академії спрямовані на формування української ідентичності та свідомості. До прикладу, студенти мали змогу відвідувати курс Ярослава Грицака «Історія без дат», Максима Яковлєва «Культура мислення», Михайла Колісника «Персональні фінанси».

Немає коментарів

Схожі статті:

6 квітня стартують онлайн-уроки для учнів 5-11 класів на карантині: час та програма занять, де та як приєднатися до навчання 6 квітня стартують онлайн-уроки для учнів 5-11 класів на карантині: час та програма занять, де та як приєднатися до навчання Опубліковано: Середа, 01 квітня 2020 У понеділок, 6 квітня, о 10:00 для учнів 5-11 класів з усієї країни стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» – уроки з 11 предметів, які за чітким розкладом транслюватимуть українські телеканали та YouTube-канал Міністерства освіти і науки. Проєкт став можливим завдяки спільним зусиллям Офісу Президента...

Переглядів: 4184 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Онлайн платформа Be Smart пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину Онлайн платформа Be Smart пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину Опубліковано: П`ятниця, 27 березня 2020 Онлайн платформа Be Smart / Будь розумним https://besmart.studv пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину. Платформа Be Smart – це абсолютно безкоштовний ресурс для тих, хто не має репетиторів, але має Інтернет, хоче покращити свої результати ЗНО, хоче почуватися впевнено та отримати...

Переглядів: 4242 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook