Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівській політехніці пройшли тренінги відомого фахівця у галузі технологічного підприємництва Дениса Довгополого

Опубліковано: Четвер, 21 квітня 2016 

min
max

Нещодавно  в Національному університеті “Львівська політехніка” науковці, винахідники та студенти мали змогу побувати на тренінгах відомого  фахівця у галузі технологічного підприємництва, керуючого партнера компанії BayView Innovations Дениса Довгополого.

Нагадаємо,  ця відома фірма об'єднує  компанії й проекти, які працюють у сфері ІT-галузі з метою побудови стійкої екосистеми технологічного бізнесу в Україні. Треніги проводилися за ініціативи науково-дослідної частини та відділу маркетингу та інноватики університету.

З вітальним словом до присутніх звернулася проректор з наукової роботи Львівської політехніки професор Наталія Чухрай. Вона розповіла про важливість проведеного тренінгу і наголосила на тому, що варто прислухатись до порад Дениса Довгополого, оскільки він має великий практичний досвід управління і консалтингу в більш як 40 проектах в ІТ-сфері.

Тренінги «Секрети успіху в технологічному бізнесі» та «Комерціалізація інновацій в технологічному бізнесі", які провів наш гість, мають на меті  підвищити рівень знань у сфері технологічного бізнесу, пошук потенційних інвесторів та комерціалізацію наукових розробок. Доповідач нагадав присутнім про три важливі моменти у цій діяльності:  це — добра і цікава ідея, шляхи її втілення та фінансування, і нарешті - пошук інвесторів. Він також розповів про патентування, комерціалізацію, участь приватних підприємств у реалізації та просуванні своїх винаходів на ринок.

Поради лектора дали слухачам сучасні знання щодо того, як працює технологічний бізнес, ролі науковців в екосистемі та інфраструктурі технологічного бізнесу, а також отримати «дорожню карту», за якою можна успішно просувати свої розробки на ринку.

Наша довідка

Денис Довгополий - культова особистість в середовищі українських IT-бізнесменів. Закінчивши фізико-математичну школу, а згодом — факультет аерокосмічних систем Національного технічного університету “Київський політехнічний інститут”, він з 1992 року займається підприємництвом та  консалтингом. З 2005 року працює в галузі IT-стартапов і венчурних інвестицій, часто відвідує Кремнієву долину у США — світову колиску інновацій у сфері високих технологій. Він — співзасновник  першого в Україні бізнес-інкубатора для стартапов GrowthUP, консультант з пошуку венчурних інвестицій для українських проектів, організатор багатьох IT- и стартап-конференцій.  За словами авторитетних колег, Денис із тих людей, без яких українська стартап-індустрія не народилася.

Джерело: Прес-служба Національного університету “Львівська політехніка”

Немає коментарів

Схожі статті:

В обласній бібліотеці для дітей проводитимуть безкоштовні ІТ-курси (фото) В обласній бібліотеці для дітей проводитимуть безкоштовні ІТ-курси (фото) Опубліковано: Середа, 01 лютого 2017 Львівська обласна бібліотека для дітей запрошує на безкоштовні курси програмування мови PYTHON. Навчання базується на використанні сучасних методологій розробки програмного забезпечення. Про це повідомляють в департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації. Курси...

Переглядів: 1132 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Триває реєстрація на безкоштовні курси в ІТ-сфері Триває реєстрація на безкоштовні курси в ІТ-сфері Опубліковано: Середа, 04 січня 2017 Платформа Prometheus відкрила реєстрацію на 2 безкоштовні онлайн-курси – «Основи Web UI розробки» та «Основи тестування програмного забезпечення», навчання на яких розпочнеться з 9 січня. На онлайн-курсі «Основи Web UI розробки» викладача Lviv IT School (LITS) Світлани Шабаранської слухачі дізнаються...

Переглядів: 1146 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook