Період публікації:

від

до

Категорія:

5 травня стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання

Опубліковано: Вівторок, 26 квітня 2016 

min
max

5 травня тестуванням з української мови і літератури розпочнеться основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року.

У Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти повідомили, що на інформаційних сторінках учасників уже розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України.

Випускникам рекомендують заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів тестування, що розміщені на сайті ЛРЦОЯО.

На вході до пункту тестування необхідно пред’явити сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, та запрошення-перепустку для участі в ЗНО. У разі відсутності одного з вищезазначених документів, як зазначають у ЛРЦОЯО, абітурієнт до пункту тестування не допускається.

При собі випускники повинні мати дві-три капілярні чи гелеві ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання з усіх предметів – о 11:00 год.

У центрі нагадують, що протягом часу, відведеного на складання тесту, абітурієнт не повинен мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Школярі Львівщини візьмуть участь в апробації тестових завдань Школярі Львівщини візьмуть участь в апробації тестових завдань Опубліковано: П`ятниця, 25 листопада 2016 Відповідно до наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 19.10.2016 р. № 176 «Про підготовку та проведення апробації тестових завдань у листопаді-грудні 2016 року» у період з 24 по 30 листопада та з 12 по 16 грудня працівники ЛРЦОЯО у співпраці з працівниками Волинського інституту післядипломної...

Переглядів: 1610 Коментарів: 0

Випускникам шкіл

На Львівщині нагородили випускників, які набрали максимальні 200 балів на ЗНО (фото) На Львівщині нагородили випускників, які набрали максимальні 200 балів на ЗНО (фото) Опубліковано: Понеділок, 03 жовтня 2016 У понеділок, 3 жовтня, у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося нагородження випускників, які за результатами ЗНО 2016 року набрали 200 балів з навчальних предметів. Нагороди за сумлінне навчання та досягнення високих результатів у складанні зовнішнього...

Переглядів: 1990 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook