Період публікації:

від

до

Категорія:

Активну молодь Львівщини запрошують до участі у проекті «Ідея змінює країну»

Опубліковано: Середа, 11 травня 2016 

min
max

Серед молоді Львівщини успішно реалізовується проект «Ідея змінює країну». Перші зустрічі зі старшокласниками та молодими активістами Львівської області стартували в березні 2016 року. Вже організовано близько 50 зустрічей та проведено тренінги для більш ніж 1 500 молодих людей.

Лекторами та тренерами зустрічей є лідери обласних громадських організацій, успішні громадські діячі та керівники відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації, які допомагають учасникам проекту зрозуміти процес генерування ідей та пошуку ресурсів на їх реалізацію.

Найбільшим потенціалом України є покоління амбітної молоді, покоління, яке мислить, творить і готове брати на себе відповідальність. Найголовніше зараз не проґавити шанс скерувати їхню енергію на розвиток нашої держави. Тому «Ідея змінює країну» – це креативна платформа для нових проектів, якісних змін та формування молодих лідерів. Організатори ставлять за мету об’єднати талановиту, соціально-відповідальну молодь, яка готова активно включатися у життя громади та держави.

Отож, запрошуємо молодь подавати свої ідеї до 23 травня на електронну адресу: molodpol@gmail.com, адже це дасть шанс взяти участь у підсумковому заході – Форумі ідей, який відбудеться у 28-29 травня у м. Львові. Автори трьох найкращих проектів, які будуть напрацьовані протягом Форуму, отримають фінансування на їх реалізацію.

Чекаємо на ваші заявки, адже саме ваша ідея може стати початком позитивних змін у нашій країні!

Організатори проекту – департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, ЛОО «Спілки Української молоді в Україні», Український католицький університет та Львівський обласний молодіжний центр.

Немає коментарів

Схожі статті:

Наприкінці травня на Форумі ідей презентують найкращі молодіжні проекти Наприкінці травня на Форумі ідей презентують найкращі молодіжні проекти Опубліковано: Вівторок, 17 травня 2016 Молодь запрошують подавати свої соціальні ідеї для участі у Форумі ідей, який 28-29 травня відбудеться у Львові. Цей захід стане підсумком проекту «Ідея змінює країну», котрий цієї весни успішно реалізовується на Львівщині. Молодіжні проекти можна надсилати до 23 травня на електронну адресу відділу...

Переглядів: 4067 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

На Львівщині триває амбітний молодіжний проект «Ідея змінює країну» На Львівщині триває амбітний молодіжний проект «Ідея змінює країну» Опубліковано: Четвер, 17 березня 2016 У пошуку кращих ідей організатори проекту «Ідея змінює країну» зустрілись із молоддю у Кам’янко-Бузькому та Радехівському районах. Молодим людям розповіли про втілення власних креативних ідей та переваги участі у громадських організаціях. До слова, перші такі зустрічі розпочались ще на початку березня...

Переглядів: 9807 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook