Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині майже 12 тисяч учасників ЗНО склали тести з історії України

Опубліковано: П`ятниця, 13 травня 2016 

min
max

Сьогодні, 13 травня, в Україні відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з історії України в рамках основної сесії тестування. Результати тестів з цього предмету також будуть зараховуватися в атестат випускника як державна підсумкова атестація.

Як повідомили у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти, на участь у ЗНО зареєструвалися 12 357 осіб із Львівської області. Проте тести склали 11 709 осіб (явка становила 94,76 %). 648 абітурієнтів із числа зареєстрованих були відсутніми.

Додаткова сесія ЗНО з історії України відбудеться 21 червня.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Учні НРЦ  «Левеня» пам'ятають про подвиг Героїв Крут Учні НРЦ «Левеня» пам'ятають про подвиг Героїв Крут Опубліковано: Субота, 01 лютого 2020 Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього... Учні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» пам'ятають Героїв Крут. 29 січня 2020 року діти виготовляли газету, розмальовували символічні серця в знак пам’яті про сміливих юнаків.

Переглядів: 554 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Символічні українські соняхи в пам'ять про Героїв Крут в НРЦ  «Левеня» Символічні українські соняхи в пам'ять про Героїв Крут в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Субота, 01 лютого 2020 Подвиг українських юнаків під Крутами, що своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України, навічно залишиться в історії як символ національної честі. Ця героїчна й водночас трагічна подія знаменувала початок нової епохи національного пробудження українців, усвідомлення нашого права жити...

Переглядів: 490 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook