Період публікації:

від

до

Категорія:

Творчий пошук студентів – курс на ефективність та якість освіти (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 20 травня 2016 

min
max

Викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права (голова циклової комісії Маньків Олена) організували шосту студентську науково-пошукову конференцію на тему: «Творчий пошук студентів – курс на ефективність та якість освіти».

«Світ, який нас оточує, – дарований долею, бережімо його…», – такими словами розпочала цьогорічну конференцію викладач Шувар Оксана.

Учасників конференції привітала директор коледжу Наталя Павлівна Зубко та заступник директора з навчально-методичної роботи Леськів Ігор Степанович.

Теми для дослідження були вибрані різноманітні та цікаві, які викликали щире зацікавлення запрошених, а саме:

  • Домашня аптечка – друг чи ворог? (студентка групи Фн-Оц-15 Крилошанська Соломія, наук. кер. Шувар Оксана).
  • Найшкідливіші і найкорисніші продукти харчування (студенти групи КТ-ТМ-15 Викоцька Марта, Балабух Роксолана, наук. кер. Плугіна Людмила).
  • Чорні діри (студенти групи ПКн-15 Пшемінський Дем'ян, Муха Віктор, наук. кер. Насвіт Ігор).
  • Дієти і здорове харчування – данина моді чи необхідність? (студентка групи ПВн-15 Гнатко Роксолана, наук. кер. Герчаківська Ірина).
  • Досягнення, оплачені здоров’ям (студент групи ПВн-25 Грушка Назарій, наук. кер. Трач Оксана).
  • Все про металевий посуд (студент групи ПВн-15 Серант Вадим, наук. кер. Шувар Оксана) та інші.

Доповіді студентів були актуальними, змістовними, цікавими, з використанням міжпредметних зв’язків. Доведено, що наші студенти мають творчий потенціал, який допоможе їм ефективно та якісно опановувати навчальні дисципліни. Для технічного забезпечення використовували мультимедійний проектор.

Науковий захід проходив у дружній атмосфері, студенти обмінювалися власними думками. По закінчені обговорення учасників конференції нагородили грамотами.

Матеріал підготував прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права Голубка Михайло Михайлович

Немає коментарів

Схожі статті:

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права пройшли курси підвищення кваліфікації (фото) Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права пройшли курси підвищення кваліфікації (фото) Опубліковано: Четвер, 17 березня 2016 Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права, при сприянні Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та підтримки Львівської обласної спілки споживчих товариств, пройшли курси підвищення кваліфікації для викладачів ВНЗ І-ІІ р.а. на базі Технологічного коледжу ДВНЗ «Національний...

Переглядів: 10538 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам’ять Великого Кобзаря (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам’ять Великого Кобзаря (фото) Опубліковано: Середа, 16 березня 2016 Пройшли десятиліття з того часу, коли на українській землі народився Тарас Григорович Шевченко… У березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу, якому минуло 202 роки з дня народження. Нещодавно з цієї нагоди у Львівському кооперативному коледжі економіки і права був проведений захід...

Переглядів: 10959 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook