Період публікації:

від

до

Категорія:

Сьогодні Львівщина святкує День Європи

Опубліковано: П`ятниця, 27 травня 2016 

min
max

У п'ятницю, 27 травня, Львівська область святкує День Європи. Масштабні флешмоби, конкурси, спортивні та культурно-мистецькі заходи пройдуть на території всієї Львівської області.

У місті Лева урочиста частина святкування розпочнеться вже з самого ранку, в приміщенні IT компанії Симфоні Солюшнс. О 9.00 год. стартує бізнес сніданок, на якому керівництво Львівської області та запрошені гості поговорять про імплементацію європейських стандартів. Організатором виступить Європейська Бізнес Асоціація та Львівська обласна державна адміністрація за участі голови облдержадміністрації Олега Синютки, а також голови представництва Європейського Союзу в Україні Яна Томбінського.

В парку імені Івана Франка, починаючи з 12.00 год., діти створюватимуть малюнки на асфальті, на яких продемонструють своє бачення Європейського Союзу, також пройде акція «Малюнки на обличчі». Студентська рада Львова на чолі з Оленою Голіян, а також громадська організація «Європейська Молодіжна Асоціація» на чолі з Ростиславом Кельманом о 12.00 год. здивують усіх масштабним флешмобом на площі перед університетом. О 13.00 год. громадська організація Молода Дипломатія готує в парку Івана Франка цікавий квест, який перевірить ваші знання про Європейський Союз.

У святкуванні також візьме участь благодійний фонд «Проект міста майбутнього». Усі охочі будуть мати нагоду власноруч розписати пряник яскравими фарбами на європейську тематику, а потім скуштувати солодощі, зроблені власними руками. Участь у майстер-класі можуть взяти як діти, так і дорослі.

Урочисті заходи відбудуться в палаці Потоцьких о 15.00 год. за участю Яна Томбінського, керівників області та дипломатичного корпусу, а також інших почесних гостей.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Святкування Всеукраїнського дня бібліотек (фото) Святкування Всеукраїнського дня бібліотек (фото) Опубліковано: Середа, 09 жовтня 2019 30 вересня 2019 року учні 4-А класу КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» зі своїми педагогами побували на святкуванні Всеукраїнського дня бібліотек у Львівській обласній бібліотеці для дітей. Зокрема, школярі у рамках святкового бібліотечного...

Переглядів: 601 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

15 травня кожна школа зможе долучитися до онлайн-уроку «Європа починається з тебе» – вчителем буде відомий телеведучий Майкл Щур 15 травня кожна школа зможе долучитися до онлайн-уроку «Європа починається з тебе» – вчителем буде відомий телеведучий Майкл Щур Опубліковано: Понеділок, 13 травня 2019 Цьогоріч до Дня Європи, 15 травня, усі українські школи зможуть взяти участь у відкритому онлайн-уроці «Європа починається з тебе». Учням розповідатимуть про те, як впровадження європейських цінностей та стандартів впливає на якість життя в Україні. Урок розпочнеться о 09:25, а проводитиме його відомий...

Переглядів: 456 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook