Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові відбувся квест з фінансової грамотності (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 27 травня 2016 

min
max

У середу, 25 травня, у Львові завершився загальноміський квест з фінансової грамотності, організований Університетом банківської справи та Асоціацією банків Львівщини.

До заходу долучились школярі, студенти, банкіри, викладачі шкіл та ВНЗ. Для участі необхідно було заповнити анкету на сторінці Університету банківської справи в соцмережах.

У ході змагання командам пропонувалось виконати завдання на фінансову тематику. Перемогла команда, яка найбільш точно відповіла на всі запитання та швидко дісталась до фінішу.

Директор Львівського інституту УБС Микола Вознюк подарував переможцям квесту політ на повітряній кулі, що розташувалась у міському Парку Культури.

Всі учасники квесту отримали подарунки: сертифікати на похід в квест-кімнату, книжки про розвиток банківництва у Львові «Львів банківський», мандрівки на туристичних трамваях міста Львова.

Керівник центру по роботі з молоддю ЛІ УБС Ірина Жеребило каже: «Ми щасливі, що цей проект втілився у життя, адже нам вдалося досягти своєї мети – підвищити фінграмотність населення альтернативним шляхом: не через лекційний матеріал, а у вигляді захоплюючої гри».

Міський голова Львова Андрій Садовий вручив подяку колективу Університету банківської справи за активну громадську позицію, розвиток банківської справи, впровадження державної програми по підвищенню фінансової грамотності.

За інформацією прес-служби УБС

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівські школярі виграли прогулянку на повітряній кулі за перемогу в квесті з фінансової грамотності Львівські школярі виграли прогулянку на повітряній кулі за перемогу в квесті з фінансової грамотності Опубліковано: П`ятниця, 25 травня 2018 Команда Львівського фізико-математичного ліцею перемогла у квесті з фінансової грамотності, який провели у Львові. Головним призом конкурсу стала прогулянка містом на повітряній кулі. У змаганні взяли участь 10 учнівських команд міста. У кожному пункті квесту на школярів чекало нове завдання, пов'язане...

Переглядів: 1201 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Мовознавчий квест  у Соколянському НВК Мовознавчий квест у Соколянському НВК Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У Соколянському НВК Мостиського району заступником директора з виховної роботи Карпюк Марією Василівною з учнями 9 класу до  Міжнародного  дня  рідної мови  проведено мовознавчий квест.  Під час його проведення учні повинні були здогадатись у кого з працівників НВК знаходяться завдання. А також почерпнули...

Переглядів: 882 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook