Період публікації:

від

до

Категорія:

Дні аграрної освіти і науки Франції в Україні (фото)

Опубліковано: Середа, 08 Червня 2016 

min
max

За ініціативи НМЦ «Агроосвіта» та сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства освіти і науки України і Посольства Франції в Україні з 31 травня по 2 червня у Львівському національному аграрному університеті, Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького та Стрийському коледжі Львівського НАУ проходили Дні аграрної освіти і науки Франції в Україні.

У семінарі взяли участь: Олена Ковальова, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України; Ніколя Перрен, радник з питань сільського господарства Посольства Франції в Україні; Сільвен Ріголє, аташе з питань університетського та наукового співробітництва Посольства Франції в Україні; Тетяна Іщенко, директор НМЦ «Агроосвіта», ректори Білоцерківського НАУ, Миколаївського НАУ, Полтавської ДАА, Харківської ДЗВА, Херсонського ДАУ, Уманського НУС, представники аграрного бізнесу, науковці та освітяни з усієї України.

Під час першого дня семінару, який проходив у Львівському НАУ, обговорили ключові проблеми та основні заходи щодо розширення співпраці між Україною та Францією з питань аграрної освіти та науки. Другий день заходу продовжили у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. Його присвятили проблемам ветеринарної медицини. На захід запросили деканів факультету ветеринарної медицини аграрних ВНЗ. Своїм досвідом поділилися французькі ветеринари з Ліонської національної ветеринарної школи, компанії «Рояль Канін» та інші. Третій день був присвячений запровадженню дуальної системи навчання і проходив у Стрийському коледжі Львівського національного аграрного університету.

«Дні аграрної освіти і науки Франції в Україні» стали традиційним заходом, який спільно з французькими колегами проводять українські освітяни, що працюють у напряму підготовки спеціалістів для аграрного сектору. Сподіваємося, що спільними зусиллями ми сприятимемо популяризації аграрної освіти і науки за межами України, підвищенню рівня підготовки фахівців для сільського господарства і зміцненню дружніх стосунків між Україною і Францією.

Ключові слова:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook