Період публікації:

від

до

Категорія:

Оголошено конкурс на участь у програмі молодіжного обміну «КРАКІВ: осягнення міста»

Опубліковано: П`ятниця, 01 липня 2016 

min
max

Східно-європейський інститут психології (Україна - Франція), Фундація сприяння польській мові та культурі ім. Ніколая Рея (Польща) при фінансуванні Narodowe Centrum Kultury (Polska), Fundację Wspierania KulturyI Języka Polskiego im. Mikołaja Reja (Polska), Fundacjaim. KsSiemaszki (Polska) оголошують конкурс на участь у програмі молодіжного обміну «КРАКІВ: осягнення міста».

Молодь у віці 16-18 років запрошують взяти участь у конкурсі мотиваційних листів, а також докладених до них:

  • мотиваційного ФОТО, або
  • мотиваційного ВІДЕО, або
  • мотиваційного ЛІТЕРАТУРНОГО ТВОРУ (проза або поезія), або
  • мотиваційних АРТ-творів (живопис, скульптура, театральне або прикладне мистецтво).

Переможці конкурсу візьмуть участь у програмі молодіжного обміну, яка відбудеться 18-26 вересня 2016 року у м. Кракові (Польща).

В рамках програми учасники зможуть пройти комплексний навчальний курс (один – на вибір) від кращих університетів та фахівців м. Кракова за одним із напрямів: фотографія, кіно, література, художнє мистецтво.

Переможці отримують грант на суму 1 200 злотих для участі у програмі, самостійно сплачують (за умовами гранту) 300 злотих на організаційні витрати.

Мотиваційні листа та електронні версії творів (відповідно до обраного напряму програми) просимо надсилати до 20 липня на електронну адресу: psytoday@ukr.net (тема листа – Участь у Програмі «Краків – осягнення міста»).

Детальнішу інформацію можна отримати за тел.: (044) 360-86-22, (044) 257-20-21, (094) 925-56-22.

Немає коментарів

Схожі статті:

Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Опубліковано: Четвер, 26 березня 2020 Держкомтелерадіо України з 1 березня по 1 травня 2020 року оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. До конкурсу подаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної сфери, що сприяють утвердженню історичної пам’яті...

Переглядів: 3911 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Соняшникова родина Соняшникова родина Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 У Золотковицькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Мостиського району 03 березня 2020 року знову зібралась вся «соняшникова родина». 36 учнів 1-9 класів закладу брали учать в XІ Всеукраїнській українознавчій грі «Соняшник»–2020. Виконуючи завдання гри, діти поповнили свої знання з мови, літератури,...

Переглядів: 2703 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook